Tetelu si mitingul PSD

Hatz la Tetelejurnal! Iata concluziile care am ajuns io dupa marele miting PSD de sambata. CIRC!

Acestea este concluziile. De unde s-a luat banii pentru deplasarea la zeci de mii de oamenii, unii de la sute de kilometri?  Daca se cerceteaza si se descopera ca s-a luat de la primarii, inseamna ca s-a mai comis niste infractiuni. Si nu cred ca oamenii astia care a venit, dintre care cei mai multi dintre ei nu stie nici care e diferenta dintre Soare si Luna, a venit pe banii lor. Sau macar pe banii la niste firme private apropiate de PSD. Dupa ce am plecat de la aceasta prezumtie de vinovatie, mai am de facut unele observatii. Nu mai radeti de cei care i-ati vazut in Piata. Nu e nimic de ras. E de plans. Este extrem de grav ca in 2018 avem atatia oameni care arata nasol, e lipsiti de o minima educatie si e pacaliti in cel mai simplu si naiv mod posibil. Problema nu e ca ceeilati este mai destepti sau mai frumosi. Problema e cum facem sa-i ajutam pe acesti amarati, care crede ca fara PSD nu poate face nimic in viata. E greu, adica imposibil. Ce am vazut sambata este rezultatul la un sistem de invatamant slab. Asta si-a dorit pesedeul. Si a reusit. A reusit sa creeze cateva generatii de cetateni cu creierii varza. Si asta a fost doar mitingul mic, asa cum a zis chiar Silviu Zdragnea.

Va dati seama cum o sa fie ala mare? Ma gandesc cu groaza ca inainte de a fi urcati in autocare s-a facut un casting, o preselectie. Si a venit la Bucuresti doar cei mai buni. Va dati seama cum este aia care a ramas acasa?  Pentru ca totul sa fie minunat, zecile de mii de oameni carati din tara au fost imbracati in alb. Simbolul cocalarismului. Jumate din aia care a venit sa dea jos statul paralel nu stie cine este Mihai Eminexu, dar a venit sa strige impotriva statului paralel si a binomului. Daca-i inrebi ce e ala binom, zice ca e o pasare sau o boală. Superb! Eu nu stiu ce-a fost in capul lui Zdragnea. Presupun ca a vrut sa puna presiune pe Iohannis, sa accepte decizia CCR si s-o revoce pe Kovesi.

Sau poate pe judecatorii care are de dat un verdict in cazul lui. Dar in orice lume normala, cu acesti oameni nu iesi in strada. Mai intai ii ajuti sa merga la scoala, sa munceasca bine, sa cunoasca legile tarii, sa nu arunce gunoiul peste tot si abia apoi ii scoti la miting. Refuz sa cred ca asta e Romania adevarata. Asta e Romania primarilor de comune care prostesc oamenii pentru voturi si se joaca cu destinele lor si a copiilor lor. Este Romania celor care nu au vrut sa plece la munca in strainatate si preferea sa stea pe ajutoarele sociale de la partid, este romania necajita si umilita de politicieni. Este Romania naiva. Este grav. Likeuri si prietenie la toata lumea ca sunt prea suparat sa mai vorbex. Mai bine beau ceva! 


 

Comentarii
Episoade recente toate episoadele