Trump: „Am dat cu rechetele alea în Siria de draci când am aflat că Borcea i-a făcut copil şi la judecătoarea aia, al dreacu pussy graber.”

Eu, marele om mediu Tetelu, m-am adunat aseară de urgenţă într-un consiliu suprem de apărare a scării noastre de bloc, unde eu am fost condamnatul suprem al forţelor armate şi Velicu a fost şeful de stat minor, că stat major nu avem pe scară.

În urma la atacul lu domnul Trump în Siria ne-am pregătiti imediat de luptă bând toate rezervele strategice de pufoaică, care le aveam noi acolo în caz că Putin invadează Estonia sau naşte amanta lui Velicu, căţeaua maidaneză, care doarme în Mozviciul lui Stamate de la trei.

Dei apoi am băut şi lichidul de frână a lu maistrul Burlan de la parter şi am trecut la fapte. Ne-am dat foc la băşini cam juma de oră, în care lu Velicu i s-au ars sprîmcenele dar şi flocii de la cur, numai bine ca să nu-l mai recunoască regimul Assad în caz că vrem să atacăm Siria. Apoi am intrat direct în discuţie cu domnul Trump ca să ştim cum ne sintetizăm sau, căcat, cum ne sincronicizăm atacurile noi cu ei. Nu-l sun pe Trump pe telefon ci vorbim printr-un sistem de bătut cu cuţitaşul în calorifer, care numai noi deţinem codul morse să ne înţelegem, ca să nu ne intercepţioneze hecării lui Putin.

Trump mi-a spus exact ce v-am spus mai sus: „Am dat cu rechetele alea în Siria de draci când am aflat că Borcea i-a făcut copil şi la judecătoarea aia, al dreacu pussy graber.” Eu nu ştiu exact ce anume înseamnă pussy graber, dar am zis că Borcea e un bou oricum. Mai am vrut să-l întreb pe domnul Trump, condamnatul suprem al lu Air Forţ Oan, dacă a apucat s-i tufă pe Pelinel când era ea în America, dar Trump mi-a închis telefonul, pardon, caloriferul în nas, că la ei era altă oră târzie în noapte. Bă, da' ăştia cu cât a dat ora înainte în plua mea? Gata. Over!

Comentarii
Episoade recente toate episoadele