Tudorel Toader despre noile reglementări în Justiţie: „Judecătorii nu mai va bate cu ciocănelul în masă, ci cu secera şi ciocanul.”

Mă încrucesc la minte cât şi la vederea ochilor cu schimbările care se vor face în Justiţia românească. Ele va da permisiunea la mulţi infractori la violuri sau alte coţcării. Nu zic, şi prietenul meu, Velicu, ca violator de pisici în spate la centrala blocului, poate va beneficia de aceste prevederi. Decât că însuşi Velicu mi-a ecxplicat că el nu violează cu forţa pisicile, ci că dimpotrivă ele vin mereu la el pentru iubire. Deci şi Velicu este supărat pe violatori. Mai ales pe cei de pisici.

 

Sper să adun toată lumea, ca să iasă în stradă ca protest, dar cred că asta e o măsură special expre făcută de PSD cu tâlharii. Deci, când lumea este la protest în stradă, ei vine şi sparge locuinţele la oameni. Nici oamenii străzii nu mai va fi liniştiţi, care deşi nu are casă, poa' să le spargă cutiile acelea de carton sau plapănile în care doarme ei. De aceea un grup de oameni ai străzii a anunţat deja că ei va sta în stradă până se renunţă la aceste legi de tip OUG.

 

Deci, date fiind aceste ameninţări istorice ale ţării noastre, eu imediat o să iau măsuri şi am să ies în stradă să-mi iau nişte bere, care apoi am s-o beau tot în stradă pe bordură, ca să terminăm odată cu comuismul. Hai, like-uri şi prietenie!

Comentarii
Episoade recente toate episoadele