Un hecăr român a falsificat cardul RATB şi a mers gratis. Io am acest soft de hecăr, care nu mai plătesc bilet la trolibuz dintotdeauna

Bună ziua, sunt marele Velicu şi contemplez din ochi ştirea care cică un hecăr român a modificat prin puterea IT-ului, care-l ştia el, nişte cartele de RATB, care p-ormă a circulat aptsolut nelimitat fără să dea aptsolut nici un ban sau leu. Bravo, bă! Păi, io am fost hecăr d-ăsta de o mie de ani, de când am modificat să nu mai plătesc deloc, în sensul că nu-mi cumpăr nici card, nici bilet, când era cu bilet. Sunt mai tare ca Bill Gates pă softuri. Nu mai subliniez aci că am pe scară alt hecăr, care nu doar că nu dă bani la trolibuz, ba mai şi scoate. A inventat un soft de furat din buzunare. Adică pentr el trolibuzul funcţionează ca cum ar fi un bancomat, decât că are doar cardul RATB, care nici p-ăla nu are bani.

 

Deci să ne mai lase ăştia cu IT-iştii lor, care io învârteam aceste softuri de neplătit încă din 1982, când am intrat în cariera de softist. Cum am intrat? Am luat-o de jos, că n-am fost genial din prima. Adică nu am mers gratis direct în mijloacele de transport din prima. Mi-am început cariera de hecăr mergând pe tamponul de la tramvai. Abia după ce am asimilat bine această tehnică, am trecut la next level, cum ziceam noi încă de atunci, ca să avem vorbe în linba latină a programatorilor. Deci spaima că ne fuge programatorii din România nu mai este aşa fondată. Sau ne fuge, dar problema este că ne fuge cu trolibuzul gratis, fără să-l plătească.

Comentarii
Episoade recente toate episoadele