Un restaurant chinezesc i-o trage lui Sorosz: „Dacă câinele are peste 20 de kile, noi dăm şi 50 de lei pe el”

Ma zăpăcit ştirea cu 30 de lei carei dă Soroş pe câine, mai ales că urmează un nou miting anti-corupţie duminică.

Am vorbit să văd cum mă bag în tranzacţionarea de câini la bursă. Dar tot umblând io să negustoresc javrele, care mai leam găsit printre blocuri la noi, am dat peste un restaurant chinezesc care mia spart piaţa la produsul câine. Cică ei îmi dau şi 50 de lei pe câine, dacă are peste douăj de kile. Păi, lam pupat pe Soroş şi îi duc la tăiere la chinezi. Decât chinezii a spus că cică să nu fie prea bătrâni, că li se rupe beţele alea în pulpa maidanezului.

Păi, şi io de unde plua mea să ştiu ce vârstă are maidanezul?! Ce, io îi cer buletinul la maidanez când îl momesc săl iau? Pe buletin se şi vede dacă a votat sau nu. Dacă na votat cred că nu mil primeşte la miting la Soroş, că ăia e cu societatea civilă. Că aşa mam gândit: duc javra întâi la miting, miam luat 30 de lei de la Soroş, apoi la chinezi, la restaurant.

Vă spui io, câinii va fi o mare valoare de investiţie anul acesta, cum era terenurile şi casele înainte de criza imobiliară. Dacă continuă mitingurile, că bagabonţii de Grindeanu nu se lasă cu ordonatele alea ale lor, va ajunge preţul la un câine la vară şi la 50-100 de lei. Care are omul bani, acuma să bage tare în câini. Io deja miam pus deoparte economiile şi leam transformat în pechinezi. Problema e că economiile care leam trecut io din dolari în câini, îmi cere de mâncare. Că dolarii de sub maşina de spălat numi cerea de mâncare.

Deci mă costă economiile cpnstând în doi maidanezi, un Ciuaua şi un Saint Bernard, câte un sac de Pedigri pe zi. Sper să-mi scot banii dacă continuă corupţia în România, altfel am belito. Hai, like-uri şi prietenie la toată lumea!

Comentarii
Episoade recente toate episoadele