Vânătoarea de la Balc nu mai are loc la Balc. Unde vor fi omorâţi mistreţii


Celebra deja Partidă anuală de vânătoare organizată de omul de afaceri Ion Ţiriac nu va mai avea loc anul acesta la Balc, în judeţul Bihor, ci la Ersig, în Caraş-Severin, pe un domeniu de vânătoare de 700 de hectare achiziţionat în urmă cu doi ani de fostul tenismen.

PMai mulţi oameni de afaceri din Europa au sosit cu aeronave private şi au fost primiţi în Salonul Oficial. Aceştia au plecat ulterior spre judeţul Caraş-Severin, unde va avea loc partida anuală de vânătoare organizată de Ion Ţiriac.

Dacă în anii trecuţi partida de vânătoare a avut loc pe domeniul de la Balc aparţinând fostului mare tenismen român, anul acesta mistreţii vor fi împuşcaţi pe domeniul din satul Ersig (comuna Vermeş), din judeţul Caraş- Severin. Cele 700 de hectare ale domeniului au fost cumpărate de Ţiriac în urmă cu doi ani.

Domeniul de la Ersig, în suprafaţă de peste 900 de hectare, i-a fost retrocedat prinţului Paul de România, însă acesta i-a vândut omului de afaceri Ion Ţiriac 700 de hectare. Preţul nu se cunoaşte cu exactitate, însă la momentul tranzacţiei s-a vehiculat suma de 2,1 milioane de euro. Restul de 200 de hectare din domeniu au fost concesionate de Arhiepiscopia Ortodoxă a Vadului şi Feleacului.
 

Comentarii
Episoade recente toate episoadele