Velicu: Animalele stă mai bine la Circus Globus ca decât în sălbăticie

Bună ziua, dumneavoastră şi telespectatorilor dumneavoastră, aş vrea decât săl contradictez pe vecinul Tetelu, care a dato paia cu animalele de la circ, care cică să semnăm o petiţie că le e greu. Eu nu prea ştiu ezact ce să cred. Uneori cred că le place mai tare la circ decât în libertate. Eu mam îmbătat odată, la un văr a lu un cumnat deal meu din Braşov, şi am aţipit lângă un tomberon de la marginea localităţii reşedinţă de judeţ Braşov. Acolo a venit un urs care mânca la acel tomberon şi am avut o discuţie despre viaţă cu el, că şi el era supărat pe viaţă.

 

El mia spus că de mic şi-a dorit să ajungă la circ, deoarece acolo urşii au bicicletă şi merg pe ea, care el şia dorit mereu să meargă pe bicicletă şi na avut părinţii lui bani să-i cumpere. Dasta îl şi pizmuia pe colegul lui de grădiniţă, ursul Istrate, care a avut această şansă de a ajunge la circ şi a se da cu bicicleta.

 

Plus că Istrate a şi văzut cu circul o grămadă de ţări străine, el trimiţând mereu acasă, la Braşov, vederi poştale cu el la festivalul de mare circ de la Monte Carlo. Istrate sa pozat acolo şi cu însăşi silicoanele şi botoxul Mihaelei Rădulescu care ea stă pe Facbook numai de la Monte Carlo. Dasta ursul Puiu (ăsta caremi povestea mie) a vrut mereu bicicletă sau monocuclu de circ. Odată ursul Puiu, încercând so agaţe în vederea comiterii de reproducere prin sex, pe ursoaica Steluţa, care, între ni fie vorba era cam curvă, a încercat so impresioneze şi a vrut să meargă pe o bicicletă care o sprijinise lăsată de un zid un turist belgian. Numai că ursul Puiu nu ştia că nu ştie să meargă pe bicicletă, a căzut de pe semicursieră şi sa julit la nas. Nu doar că Steluţa a râs de el şi nu sa mai tufat cu el, dar la şi făcut de  râs la toată pădurea. De atunci ursul Puiu mia transmis să transmit mai departe că el vrea neapărat la circ dacă se eliberează vreun loc. Deci tetelu mănâncă rahat. La revedere! Trăiască ursul Puiu!

Comentarii
Episoade recente toate episoadele