Velicu şi-a prins o parte mică şi ruşinoasă a corpului într-un fidget spinner

Dobitocul de Velicu a intrat în posesia la un fidget spinner care este ca cum ar fi un titirez, care de fapt este ezactamente identic la fel. O să vă interogaţi în minte de unde până unde cretinul de Velicu a ajuns să aibă aşa ceva. Ca badigard la Şatena, el i-a furat pachetul la un turist sloven, care a dat buzna în farmacie să cumpere un furazolidon şi apoi a fugit la baia farmaciei să se cufurească, drept pentru care şi-a lăsat gentuţa afară. Velicu a umblat acolo şi a zis să-i fure pachetul, cum fura el la şcoală, de la colegii lui încă din clasa întâi până, hăt, în clasa tot întâi când a şi părăsit sistemul de învăţământ la litera F mare de tipar.

 

Apoi Velicu a zis să muşte din senvişul din pachet dar cu tot cu hârtie, pentru că el de mic mânca şi hârtia care mai păstra grăsime pe ea. Şi când a muşcat şi-a rut singurul dinte pe care-l mai avea în gură al lui şi o parte din dinţii de fierăstrău pe care i-a montat un tinichigiu de la noi de pe scară, că Velicu n-a avut bani de stomatolog. El şi-a tufat dantura ezact într-un astfel de fidget spinner din ăsta care-l avea acolo, în senviş, turistul sloven. Şi astfel Velicu a intrat în avangarda fiţei şi a modei cu spinner din ăsta. Odată ajuns acasă a zis să meargă mai departe şi a încercat să-şi monteze spinnerul pe penis, fiindcă Stamate de la trei i-a spus că poate fi folosit şi ca prezervativ care creşte plăcerea la femei. Dar el oricum nu cunoaşte femeile decât de pe siteurile alea de adulţi, dar el a crezut că puterea fidget sinnerului trece ecranul.

 

Şi uite aşa a trebuit să stau apoi cu el patru ore la un sudor care s-a chinuit să taie cu autogenul cu carbid spinnerul de pe penis. Deci, vă rog eu, mare atenţie preventivă la spinnerele astea că omoară viaţa sexuală la oameni

Comentarii
Episoade recente toate episoadele
Bancnota 13 septembrie

Bancnota