Viorica Dăncilă are concurenţă ! Cine e politiciana cu cea mai bizară coafură




Se pare că Viorica Dăncilă are concurenţă serioasă şi riscă să fie detronată din clasamentul deţinătorilor de o podoabă capilară de neîmblânzit.


O senatoare din Rusia, puţin cunoscută în afara ţării sale, a devenit celebră în toată lumea din cauza coafurii inedite, care seamănă mai curând cu o pălărie sofisticată, decât cu păr natural. Imaginile cu Valencia Petrenko au ajuns pe Twitter, iar internauţii au reacţionat prin comentarii care mai de care mai amuzante.

 Cei mai practici se întrebă cum reuşeşte senatoarea să se spele pe cap. "Of, doamne, a întrebat-o cineva pe senatoare dacă are dispozitive ascunse în păr. Ar trebui să fie verificată!", "Părul Valenciei este atât de perfect, nu îmi pot imagina cum reuşeşte să îl aşeze aşa",au scris amuzaţi cei care au văzut fotografia rusoaicei.

Valencia a declarat că este sătulă până este cap să fie întrebată cum reuşeşte să se coafeze. "Sunt sătulă să răspund la aceeaşi întrebare la nesfârşit. Pur şi simplu am părul creţ aşa că îl ridic, apoi îl prind cu nişte agrafe. Asta este tot", a declarat senatoarea, potrivit thesun.co.uk.
 

  • photo
  • photo
Comentarii
Episoade recente toate episoadele