Viorica Dăncilă vrea să-i fie naşă lui Dragnea: „Normalul a devenit anormal”
Liviu Dragnea a fost însoţit de iubita lui în vârstă de 25 de de ani la Congresul PSD, iar acest lucru a creat multe controverse. Dragnea a mărturisit de curând faptul că ar fi dispus să facă nunta anul acesta alături de Irina Tănase.

Pe lângă toate afirmaţiile făcute de Viorica Dăncilă, ea a explicat că ar fi dispusă să-i cunune pe cei doi, dacă Liviu i-ar cere acest lucru. Viorica Dăncilă, proaspăt aleasă în funcţia de preşedinte executiv PSD, a mărturisit că Irina este o fată deosebită şi că i se pare normal că l-a însoţit pe Dragnea la Congres.

„Sigur că da (n.r. despre faptul că i-ar cununa). O cunosc pe Irina, este o fată deosebită. Nu mi se pare ciudat că a venit la Congres. Aceste lucruri fac parte din viaţa de zi cu zi”, a explicat  Viorica Dăncilă.

În continuare, Viorica Dăncilă a mărturisit că în România, „normalul a devenit anormal” dar şi că „societatea românească s-a radicalizat foarte mult”, criticând opiniile apărute în spaţiul public, potrivit cărora, prezenţa Irinei Tănase în primul rând al Congresului, încadrată de Primarul General, Gabriela Firea, şi de ministrul de Interne, Carmen Dan, ar fi fost cam nepotrivită.

Comentarii
Episoade recente toate episoadele
Bancnota 13 septembrie

Bancnota