Viorica Vasilica Dăncilă: „Vrem să punem la punct nişte protocoale DNA-SRI-Coafor.”

Deci m-a dezvastat zăpăceala asta cu alde SRI şi DNA care cică nu ştiu ce protocoale a făcut ei. Eu am citit decât Protocoalele Înţelepţilor Sionului, care nu am înţeles nimic din cele patru rânduri şi trei litere care le-am citit. Asta pentru că am băut în timp ce citeam patru protocoale de vodcă.

 

Mai apoi mai am avut un protocol ultrasecret cu băiatul de la buticul de unde îmi iau eu băutură alcoolică atunci când mi-e absolut lene să merg să fur de la Carrefour. Care acel protocol a fost trecut pe caietul de datorii. Decât că protocolul a ajuns la o sumă din şapte cifruri în bani vechi, poate chiar opt cifre şi atunci nesimţitul ăla de vânzător a denunţat protocolul. Mai exact a venit la mine acasă ca să ceară bani că altfel cică el face public acest protocol. Dreacu să-l ia!

 

De aceea cred că propunerea la doamna Dăncilă de a face un protocol între SRI, DNA şi coafoarele la care merge ea este bine venită. Mergi la coafor, ascuţi stenogramele, şi se face părul măciucă şi, zbang, gata, ai coafură ca a lu' dumneaei direct pe baza la SRI.

 

NU pot să declar nimic despre protocolul pe care prietenul meu Velicu îl are cu motanii cu care se tufe pe bază de sex în spate la centrala termică. Hai like-uri şi prietenie!

Comentarii
Episoade recente toate episoadele