Viral! Preot beat, cărat cu remorca pentru a oficializa slujba de înmormântare

Preotul a dormit liniştit, în remorcă, lângă sicriu, doborât de aburii alcoolului, până când convoiul a ajuns la cimitir. 
Serbia este faimoasă pentru băutura tradiţională care se fabrică în această ţară, un fel de rachiu care depăşeşte concentraţia de alcool de 50%. 
În localitatea Smederevo urma să aibă loc o înmormântare, dar preotul care ar fi trebuit să oficializeze slujba s-a îmbătat atât de tare încât localnicii l-au urcat lângă sciriu, în maşină, pentru a-l transporta astfel până la locul de veci.
Preotul a dormit liniştit, în remorcă, doborât de aburii alcoolului, până când convoiul a ajuns la cimitir. Acolo, localnicii supăraţi l-au trezit cu greu şi i-au solicitat să îşi îndeplinească datoria. 
Presa a reuşit să dea de urma preotului pasionat de băutură, dar sătenii refuză să îl judece prea aspru, susţinând că acesta nu era de fapt beat, ci suferise o pierdere a cunoştinţe din cauza astmului. 
Fotografiile cu preotul bine aghezmuit au ajuns pe platformele de internet şi au strâns mii de aprecieri şi de comentarii, devenind virale. 

Comentarii
Episoade recente toate episoadele