Zdragnea îi miluieşte pe consătenii lui cu un stadion de 12 milioane. De euro

Băi nene, mia venit din nou să fomit, chiar dacă eram pe stomacul gol, când am văzut ca madam Shaifreh, de la Ministerul Dezvoltării, vrea să bage 12 milioane de euro în curul lui Zdragnea. Mai exact întrun stadion de 5.000 de locuri din oraşul Alexandria, judeţul Teleorman, unde şeful la PSD şia tras din micile economii de bugetar ditamai conacul cu piscina şi teren de penis.

Decât că localitatea nu are nicio echipă în primele trei divizii de fotbal, să-mi tuf una! Cum ar veni, la stadion vine să joace echipe de amatori, muncitori, chelneri, frizeri, artiste de video-chat şi cocalari din frumosul oraş teleormănean.

Întrebare: Dacă stadionul din Ploieşti de 15 mii de locuri, unde la o adică joacă şi Messi în cupele europene, a costat fo 17 milioane de euro, de ce ăla de trei ori mai mic, din oraşul lui Zdragnea, costă 12 milioane? Ha? Cumva să mănânce şi gura la nişte firme gen Tell Zdrum?

Hai că iar m-am enervat, să moară Ciprian. Bre Shaideh, da' o pistă de avioane pentru pensionarii din Alexandria, când facem? Să plece şi hodorogii la shopping, la Milano şi Paris, că tot lea promis Zdragnea căi îngroapă în bani. La propriu.     

 

Comentarii
Episoade recente toate episoadele
Bancnota 13 septembrie

Bancnota