3/mai Recordurile prostesti

 Salut la Tetelejurnal. Bai nene, am citit pe net si m-am crucit despre ce recorduri mondiale a mai stabilit populimea special ca sa fie scrisi in Guinness Book. De exemplu, un american s-a inregistrat in Cartea Recordurilor cu cea mai lunga limba din lume, de 10,1 centimetri, cu toate ca in Romania sunt limbi mult mai mari. De exemplu la avocariciul poporului, Victor Ciordea. Cand cu atacarea Ordonantei 13 la Curtea Constitutionale, limba lui Ciordea cred ca avea vreo doi metri. Si stiti si voi ce facea cu ea la sediul PSD din Kisselef.

Ei bine, in Cartea Recordurilor romanii s-a inghesuit si ei sa omologheze recorduri mondiale, insa nu la cel mai mare penis, cum s-ar astepta unii, ci la chestii culinare, care tin de foamea infimita a acestui popor fomist. Cea mai mare paine cu cartofi, cel mai lung carnat, cea mai mare salata vegetala, cea mai mare ciorba de burta, cel mai mare balmos, cea mai mare omleta taraneasca, cel mai mare gulas, cea mai mare pasca, cel mai mare bulz, cel mai mare ou de Paste, cel mai lung lant de pizza si ma opresc aici cu recordurile romanesti, care deja mi s-a facut foame, sa-mi tuf una.

Cand vine vorba de mancare, romanul e campion mondial, se stie. Nu am auzit de nicun record la cel mai mare tunel, cea mai buna autostrada, cel mai rapid tren, cel mai tare calculator, cea mai tare masina. Astea e la altii. Noi cu mancarea. Cel mai plin carucuior din Carrefour, cel mai incarcat gratar cu mici, cea mai mare incidenta a bolilor digestive din Europa. Romanii isi umple carucioarele la supermarkete  ca pentru sfarsitul lumii. Te uiti in stanga, te uiti in dreapta si vezi decat carucioare pline cu mancare si oameni disperati, care alearga dupa promotii la salam, la ceafa de porc si la maioneza. Ai zice ca de maine se interzice porcul si toti trebuie sa manince decat iarba. De Craciun, de Pasti, de 1 Mai, de sarbatori legale, incepe concursul national Cariciorul de Aur, cand populimea se intrece la cine mananca mai mult. Seara de seara, televizoarele e pline de reclame la mancare si de emisiuni de bucatarie, de parca mancatul ar fi distractia suprema a populimii, mai tare si decat sexul.

Apropo de sex, Flory, tu ce spui, ai putea sa inregistrezi la Guinness Book un record de la salonul tau de masaj? Deci in afara de pofta de mancare, romanii a stabilit decat recorduri mondiale negative, la cele mai proaste si incompetente guvernari, cei mai hrapareti parlamentari, cele mai proaste si mai putine autostrazi, cei mai multi politicieni corupti si lista poate continua. Dar iata ca am primit si raspunsul lui Flory, care zice asa: la salonul meu, am inregistrat in Cartea Recordurilor cel mai scurt masaj cu finalizare, de 0,3 secunde, care s-a intamplat cand am avut un client din politica foarte excitat de faptul ca Sebi Ghita i-a tras-o generalului Coldea. Multumesc Flory, inseamna ca cele 2 secunde ale mele nu s-a omologat. Hai, laikuri si prietenie la toata lumea!

 

Comentarii
Episoade recente toate episoadele