2/feb Tetelejurnal: Tetelu şi Iordache

Salut la Tetelejurnal! Doamne aj vrea să mă împuşc în cap în continuare pe problema nesimţirii şi golăniei la bagabonţii din PSD. Şi nu am să reflectesc la marii excroci ai găştii, Zdragnea si Tăriceanu. Ăştia e nişte adevărate pachiderme ale corupţiei, care a fot golănaşi de la grădiniţă, când sigur îi fura pachetul la colegul lor şi p-ormă dezincrimina ciordeala, dându-i lu ăla un pumn în ochi. Aceşti barosani e ca nişte stejari ai hotiei sau baobabi ai corupţiei, care au furat şi au corupt şi când mergea la veceu să se cace. Îi ştiu din zodia lu alde Năstase sau Iliescu. Astăzi vreau ca să fac ca o baladă despre acei mici şobolani, gen Florin Iordache, Ciorbea, CNA-ul, Grindeanu şi alţii, care se nimeresc în umbra la aceşti monumenţi de mizerie omenească şi politică. Ca cum merge furnicile alea în spate la elefant şi se hrăneşte din căcatul lui, aşa şi acest Florin Iordache. El pare genul care încă de la grădiniţă a fost cel mai submediocru din clasă, care pe lângă că era prost, era si sarac. Oameni ca ăsta au stat pe sub mese mereu, bucuroşi să adune resturile din ciordeala la marii bagabonţi aflaţi în vârful lanţului scrofic.

- Tetelu, e lant trofic, nu scrofic. Tu ştii ce este acela un lanţ trofic?

- Ştiu, am avut şi io un lanţ trofic de bicicletă. Dar ca să revin la prostul clasei, Iordache. Deci el a frecat-o ca o umbră toată viaţa lui, care nu s-a făcut remarcat nici măcar să zici că s-a îmbătat şi a vomitat pe domnişoara de onoare de la parastas, sau că i-a dat lu cioclu cu crucea în cap. Şi deodată se trezeşte la 60 de ani ai lui să iasă în lumina reflectoarelor pe scena politică. PSD nu mai are nici măcar jigodiile de altă dată, frate! Aveai pe vremuri un Nicu Văcăroiu, un Dumitraşcu, Dumnezeu să-l ierte, un Adrian Păunescu, jigodii de primă clasă, despepti, cu scoli, cu carti scrise, nu ca lache ceferistul ăsta de Iordache. O umbră făr pic de anvergură care va dispărea la pisoarul istoriei săptămâna viitoare. Zdragneo, ascultă-mă pe mine, cu ăştia nici bagabonţeală ca lumea nu faci. Adu-o pe Rodica Stanoiu sa preia justitia ca aia macar era mare securista cu acte, nu o mediocra ratata ca Iordache. Bă şi când îl auzeam pe şobolan cu vrăjeala aia la conferinţa de presă, unde o ardea ca papagalul: „Altă întrebare! Altă întrebare!”  Altă întrebare este cum a putut natura să evolueze de la bacterie, apoi peshte, maimutza si in milioane de ani să se ajunga la tine, care ai decat fatza de om, ca creierul este clar de bacterie. Ciorbea, alt lingău, exact genul ăsta! Măcar lu ăla i-a mai rămas pe limbă gust de cacat de când îl lingea-n cur pe marele Coposu. E mai intelectual ca Iordache. Apoi viermii de la CNA, care se vor sesiza despre mizeriile de la Onania TV abia când venim, în august din vacanţă. Doamne, cine ne-a blestemat ca popor aşa de tare?

- Altă întrebare!

- Hai, Doamne, de ce faci pană şi tu mişto de mine?

- Altă întrebare!

 Am înţeles. Doamne, mereu ai avut simţul umorului. Şi acum o întrebare pentru Flori. Sper să nu mi-o arunce şi ea p-aia cu „altă întrebare”. „Flori, tu credeai că se va merge cu perversiunile până aici? Tu cum te pregăteşti să faci faţă la ce va urma?” Aşadar ăştia sunt micii şobolani, această faună colaterală, care colcăie prin canalizările puterii: alde Florin Iordache, CNA-ul cu totul, Ciorbea şi încă mulţi alţii. Ei sunt oamenii cu care gangsterii ca Dragnea sau Ponta au apucat căcatul fără să se murdărească si l-au intins pe oglinda democratiei romanesti in care ne reflectam noi populimea. Dar iată că a răspuns Flori la întrebarea „Flori, tu credeai că se va merge cu perversiunile până aici? Tu cum te pregăteşti să faci faţă la ce va urma?”. Ea zice: „ Fraţilor e groasă, e mai groasa decat orice am vazut eu pana acuma! Nu stati in casa ca astia o sa ne fure cu tot cu saloanele de masaj intr-o noapte. Altă întrebare!” Multumesc Flory. Pe linga ca esti sexxy esti si ironica si revolutionara. Bravo. Gata! Hai like-iuri şi prietenie la toată lumea.

Comentarii
Episoade recente toate episoadele