15/apr Tetelejurnal: Top 10 motive să rămâi în România

Astăzi vă propun Top 10 motive pentru care se merită să rămâi în România. Eu am trăit experienţa exilului două luni la zugrăvit. Şi când mam îmbătat şi am vrut să pun faianţa pe Turnul Londrei, ma bătut şi ma extrudat poliţia englezească pentru profanare la monumente istorice. Nişte cretini!

Salut pe sait la Tetelejurnal. Cum spuneam si pe pagina mea de Facebook, am lucrat in Anglia si mi s-a luat. Nu mai vreau. Se purta cu mine englejii mai rau ca cu sclava Isaura, in mortii ma-sii, am jurat sa ma razbun. Am jurat sa ma intorc in Romania, sa devin miliardar pe Facebook si sa cumpar de pe OLX palatul Buckingham cu tot cu coana Elisabeta. Ca sa nu-mi zboare creierii pe pereti de nervi ca m-am intors acasa in curu' gol, umilit si fara o letcaie, am lipit pe frigider o lista cu 10 motive care nu se mai merita sa pleci din Romania.

Incepem cu inceputul.

Litera 2. Banii. In Romania, daca nu iei ajutor de somaj, tot nu mori de foame, ca poti sa furi bere din Carrefour la orice ora si nu te prinde ca toti fura in tara noastra.

Litera 3. Injuraturile. Decat sa te injure un patron ca nu muncesti cat te plateste, in linba engleza, mai bine stai in tara ta ca sa-l injuri tu pe patron ca nu te plateste cat muncesti, in linba romana.

Litera 3, sau 7. Prietenii. Degeaba castigi o caruta de bani la Londra sau Berlin si stai singur, daca n-ai niste prieteni care sa iesi la pacanele, sa te inbeti, sa-ti fure ceasul si sa-ti tufe nevasta ca sa simti ca nu esti singur la necaz.

Litera 8. Religia. Daca esti crestin-ortodox, in Anglia este foarte greu ca nu se face referenduri pentru familie traditionala, se face doar pentru bretix. Deci  nu-mi place nici acolo nici la noi, ca de fapt eu vreau un referendum in care sa se voteze si pentru familia traditionala din trei menbri: eu, Flory si Denise, ceea ce in Anglia asa fete nu gasesti nici mort de beat. Intrerupem emisiunea pentru intrebarea de cultura sexuala: este mai bun sexul afara, intr-o linba straina, sau acasa, in linba romana?  Flory, astept raspunsul.

Continuam Tetelejurnalul cu litera 10. Civilizatia. In tarile civilizate, e amenda pentru orice. De asta imi place in Romania, ca amenzile sunt doar pentru cei care nu da spaga la politisti. In rest poti face orice neamendat: poti parca masina pe zebra, poti sa impusti cretini in trafic, poti sa omori ursuleti in Sibiu, poti sa iti bati colegii pe youtube, poti sa dai  gauri cu bormasina in apartament la 12 noaptea. Unde e mai libertate ca la noi? Nu degeaba noi si americanii lui Donald Trump suntem tara tuturor posibilitatilor. Ei a posibilitatilor bune, noi a posibilitatilor proaste.

Dar iata si raspunsul la intrebarea de cultura sexuala. Flory zice asa: Limba nu conteaza cand faci sex. Conteaza doar inainte de sex, cand se stabileste pretul.  Bravo, Flory, esti o materialista adevarata. Te iubesc. Hai, laikuri si prietenie la toata lumea! 

Comentarii
Episoade recente toate episoadele