17/feb Tetelejurnal: Zgonea anchetat

Salut la Tetelejurnal. Bai nene, nepotismul de partid este singurul mod in care se imparte fuctiile din ministere, sa-mi tuf una. Printre cei care a luat spaga ca sa bage pe fiica unui barosan din PSD-Buzau pe functia de subsecretar de stat este si fostul sef de la Camera Defutatilor Valerica Zgonea, anchetat acum sub control judiciar. Procurorii zice ca nea Vali a pus o pila pentru ca aceasta gagica blonda, Ionela Dobrica, in prezent defutat PSD de Buzau, sa ocupe functii barosane in guvernul Pictor Fonta. Valerica Zgonea a primit pentru asta de la tac-su lui Ionela, o excursie la Viena de 52 de mii de lei si materiale de constructie pentru o casa de vacanta si tufat secretare in judetul Covasna. Imi vine sa fomit. Deci consilierul judetean Dobrica a vrut sa-si vada fata cu functie in minister si a reusit nu numai asta, ca acuma fata este ditai defutatul. Doamne, ai mai vazut asa bataie de joc? Ce o recomanda pe aceasta fatuca blonda din Buzau, in afara de vocea si talentul ei?

- O recomanda fostul presedinte al Camerei Deputatilor, plus un imprumut pe care domnisoara l-a acordat partidului, de 63 de mii de lei, pentru campania electorala din 2016. Cred ca este suficient, nu?

- Suficient pe dracu! Daca un post de subsecretar de stat costa asa putin, maine ma duc in birou la primul ministru Grindineanu, ii pun pe masa doua caserole de mici, o sticla de whisky si un cartus de Kent si ii cer postul de femeie de servici a guvernului. Asa o bataie de batjocura este strigatoare la cer, care este mai periculoasa si decat ordonanta 13, sa moara Ciprian. Pentru ca asa ajunge la butoanele tarii blonde ca Ionela din Buzau, absolventa de facultate de drumuri si poduri, asa ajunge in guvern si in parlament domnisoara Bogagiu, absolventa de liceu si nepoata a lui primaru Pandele, si altii ca astea, care ii plateste statul, adica ii plateste prostii care da impozite din munca lor corecta si cinstita.  Pe urma ne intrebam de ce avem legi proaste, de ce educatia este la pamant, sanatatea e moarta in boscheti si autostrazile se face una la o mie de ani. Pai daca parlamentul e tixit cu pile, smecheri spagari si tuteri de-ai lui Dragnea, la ce sa te astepti? Dar iata si intrebarea de cultura sexuala: Flory, ce ai fi dispusa sa oferi la schimb pentru un post in guvern? Continuam Tetelejurnalul. Domnisoara pesedista Ionela Dobrica zice ca habar nu are cum a facut tat'su Dumitru Dobrica ca sa-i dea spaga lui Valerica Zgonea. Ea doar s-a trezit subsecretar la Bucuresti si mai nou mare defutat de Buzau, pe merite corecte, pe munca cinstita, nu pe smenuri. Fata tatii esti cu pluta. Bai, esti nebun? Cu nepotele din astea formate la Academia Zgonea vrem sa scoatem noi capul in Europa? Ca de aia am ajuns pe marginea prapastiei si lumea nu mai suporta atata parvenire si golanie de la politicieni si iese in strada cu copiii, in ciuda la comuicatele date de Lia Olfutza Vasilescu si Protectia Copilului. Dar iata si raspunsul la intrebarea serii ce ati fi dispusa sa oferiti in schimbul unui post in guvern. Flory spune asa: Pentru un post de secretar de stat la Ministerul Masajului cu Finalizare i-as oferi lui Liviu Zgonea o oglinda in care sa se maseze singur si lui Ionela Dobrica un vibrator  pe care scrie cu markerul #respect. Flory, iar ai fost cea mai buna. #teiubex. Hai, laikuri si prietenie la tot Facebook-ul.      

Hai, like-uri şi prietenie la toată lumea!

Comentarii
Episoade recente toate episoadele