28/iun Tetelu CCR

Salut la tetelejurnal! Acuma că s-a dus dezgringolada cu picajul la vechiul guvern şi ne frământăm cum o să pice şi propunerea nouă de guvern, aş vrea să vorbesc nişte gânduri ale mele despre Curtea Constitutivă a României.

- Curtea Constituţională a României.

- Curtea Constatativă sau cum o fi, tot o porcărie este. Deci această Curte CCR  este mai rea pentru oameni decât banca care nu a vrut să-mi dea mie credit ca să-mi iau bere, pe motiv că nu am deloc venituri. Deci CCR a declarat recent cu valoare de lege câteva prostii, cum ar fi că cei care au suportat condamnări penale poate ca să ocupe funcţii în guvern, ba chiar poate ca să fie şi prim premierul României, dacă i s-a dat o amnistie, o dezincriminale sau o reabilitare, adică dacă a trecut destul timp de câd pârnăiaşul a dat cu infracţiunea în populaţie. Şi tot CCR a mai dat cu ciocanul ăla în masă – care zici că dă cu tesla în ourile democraţiei noastre castrate şi fragile – şi a zis că la abuzul în servicu trebuie să fie un prag de la care treaba asta e de puşcărie. Şi asta la sesizarea la doamna Bombonica Dragnea, care vrea ca să scape de puşcărie pe şeful PSD. Judecătorii ăia CCR, stă cu halatele lor alea negre de popi pe ei, şi cu babetelele alea albe la gat, de zici că e nişte bebeluşi care le curge din gura merele pasate cu biscuiti şi face ce vrea ei cu legile româneşti, care nimeni nu poate să-i controleze. Câteodată e mai puternici ca procuratorii DNA, decât că nu poate să bage oameni la puşcărie. Dar poate să-i scoată, care inseamna ca e tot o mare putere. Eu îi transmit lu' tanti Acadeaua Dragnea, sau Bombonica Dragnea, că nu este bine să fie prag la abuzul în servicu, că pragul nu este bun în general, care io mă lovesc mereu de pragul de jos cu capul când vin acasă. Plus un văr de-al meu taran, care a comis vara asta, un harbuz în servicu.

- Abuz în serviciu, Tetelu, nu harbuz în servicu. Harbuz este pepene.

- Da, iar taranul a comis infracţiunea care a furat nişte pepeni de pe câmpul unde avea serviciu, deci harbuz în serviciu. În problematica CCR, vreau s-o întreb şi pe Flory: „Dragă Flory, voi aveţi fixat un prag la salonul vostru în definirea abuzului în serviciu?” Revenind la aceşti judecători îmbrăcaţi ca la bal mascat, cu draperiile alea de vagon CFR pe ei, eu constatez că ei ne aruncă în faţă tot felul de motivări scrise într-un limbaj jargonic, care nu-i poate înţelege nimeni si nici macar ei intre ei , ca una zice in decizie si alta zice in motivare. E haos total, sa moara Ciprian. Am citit o motivare de aia si am crezut ca imi ia foc capul. Asa linbaj chinuit , intortocheat, alanbicat, nu exista. Ei zice ca legile trebuie sa fie clare, usor de inteles si fara echivoace. Dar motivarile lor sunt exact pe dos. Dar iată că a răspuns şi Flory. Ea spune: Nu avem fixat foarte clar un prag de abuz în serviciu, noi vrem ca curtea sa stabileasca un prag la abuz sexual. Asta ne intereseaza. Dar din pacate pe mosnegii aia de acolo nu ii mai ajuta trotinetele si din amintiri nu pot face ei reguli pentru abuzul sexual. Bravo, Flory, mulţumim pentu precizări. Eu te iubesc cu si fara prag la abuz sexual.

Comentarii
Episoade recente toate episoadele