20/apr Tetelu politia locala

Salut la Tetelejurnal! Era să-mi vină drobul şi pasca înapoi de indignare când am văzut cazul cu poliţiştii de la Timişoara. Acolo-şa un flăcău a pus pe Facebook poze cu două maşini de poliţie locala parcate pe trotuar, si i-a făcut nesimţiţi pe acei poliţai care au blocat circulatia la oameni. Şi ăştia ce credeţi c-au făcut? L-au amendat pe om, că a folosit limbaj jignitor la adresa organului de politie locala.

Amendă 900 de lei, deaorece Facebook este spaţiu public. Bai, esti nebun? O fi Facebook spaţiu public, dar trotuarul ăla nu e spaţiu public, care aţi pus voi maşina ca nesimţiţii? Poate mă amendează şi pe mine. Că de asta lupt de aici de pe Facebook cu nedreptatea şi prostia, care parca văd că şi aici voi fi ameninţat de autorităţi cu amenda. Va trebui să plec în munţi, cum pleca partizanii altădată şi să dau filmuleţe plandestin, cum făcea Sebi Ghiţă din Iugoslavia, pâna l-au prins. Omul ăsta se va judeca pentru amendă cu tablagiii ăia de la poliţia locală, dar depinde şi de judecătorul de la tribunal. Îl sfătuiesc pe cetăţean ca, lunile astea, până la proces să nu mai pună poze cu maşini parcate aiurea de judecători, procurori, grefieri sau paznici de tribunal, că şi-o ia şi pe partea asta. Dar până să se ajungă la proces eu presupun aşa: poliţaii să plătească întâi ei amenda pentru două parcări nesimţite, si apoi să-şi cumpere nişte căruţe, că nu au încă faţă de maşini, daca nu stiu sa le parcheze. Politistii trebuie sa fie exemple la societate, ca ei nu e Velicu.

Care Velicu, când se îmbată şi fugareste pisicile din parc ca sa le tufe, de oboseala adoarme cu capul pe Obama, câinele maidanez al blocului, exact pe trotuar, lângă o rigolă. Si daca eu spun aici ca Velicu e un betiv cretin, oare voi plati amenda ca l-am jignit, deoarece am spus ca doarme pe trotuar ca un porc? Astept sa fiu amendat, da? Vreau sa vad ce smecher de judecator asa de destept ma pune pe mine sa platesc 900 de lei, deorece am aratat pe Facebook un fapt real si necorespunzator, care deranjeaza oamenii care merge pe trotuar. O sa zica ca nu trebuie sa-l injur, da? Dar cum plua mea sa vorbesc despre un nesimtit? Sa-i dedic poezii, sa-I cant cantzonete lui Velicu? E normal asa ceva? De ce a fost amendat omul ala cu 900 de lei? Ca a aratat niste politisti flocali ca o freaca pe banii statului parcand pe trotuar?

Dar să o interpelăm şi pe Flori cu întrebarea de rigoare: „Dragă, Flori, tu asiguri parcare poliţiştilor, şpionilor şi miniştrilor care vin la tine la salon? Te încurcă în activitate maşinile parcate gresit?” Revenind la nesimţirea poliţailor flocali timicişoreni, mai proşti decât coşul de gunoi lângă care a parcat, eu zic să continuăm emanciparea lor, iar dacă pe Facebook primim amendă, să-i facem de câcat pe Tinder, deoarece pe Tinder cred că avem voie să tufem poliţiştii, că doar e site de tufat, nu? Dar iată că a răspuns Flori. Ea zice: “Eu respect legea circuaţiei şi bunul simţ chiar şi în activitatea de masaj. De pildă zilele trecute, când din cauza la aglomeraţie un client al meu nu a putut parca, am coborât eu, şi i-am făct masajul în maşină, cât timp el s-a plimbat dupa un loc de parcare doua ore. Eu il masam, si el o injura la Gabriela Vranceanu Firea si pe toti cretinii care a distrus Bucurestiul in ultimii 25 de ani.” Bravo, Flori, eşti o conştiinţă civică şi erotică a natiunii. Hai like-uri şi prietenie la toată lumea!

 

uri şi prietenie la toată lumea.

Comentarii
Episoade recente toate episoadele