9/mar Tetelu, Ponta si demisia in alb

Salut la tetelejurnal! Am dat putin mileul de pe televizor la o parte si am văzut stirea anului la PSD: cică Pictor Fonta si-a depus demisia în alb la domnul magazioner sef Silviu Zdragnea. Ce câcat de jmecherie mai este si asta, băi, Puie Monta? Cum adicătelea demisia în alb? Ori îti dai demisia, ori nu ti-o dai? Nu esti nici afară, nici înăuntru. Cam cum sunt testiculele la procesul de sex: participă, dar nu se bagă. Asa si tu, ai ajuns un fel de testicol al PSD: participi în partid, dar nu te bagi. Deci, ca să stiu si io, dragă Victoras, cum e asta cu demisia în alb. De ce nu si-ai dat demisia în rosu, că PSD este ciumea rosie? Sau demisia pe bej? Parcă văd pe alde Olfuta Vasilescu sau Vrâncioaia Firea că o să-ti dea demisiile, nu în alb, ci demisiile în ciclam si roz, că ele este femei si merge pe culori mai vii, mai ales acum, primăvara. Si, mare atentie, la cucoane e foarte important ca demisia să se asorteze cu culoarea posetei si a pantofilor. Ai posetă din piele de leopard? Pac, demisia de bun gust fashion este pă leopard. Ai pantofi de corocodil încrucisat cu dropia de Amazon? Pac demisia vine la aceeasi culoare. Nu ne batem joc, că p-ormă vă ia la stangă alde Iulia Albu si vă spune „Bravo, n-ai stil, fraiere!”. Si dacă vă ia la refec Iulia Albu e mai rău decât dacă v-ar ciufuli Iohannis. Cât priveste culorile la demisii să trecem la Zdragnea. El ar trebui să-si dea demisia în căcăniu. Pentru că mânâncă foarte mult. Bă, dar dacă mă enervez eu, tetelu, acuma, i-ote că îmi dau si eu demisia. Dar stai să văd pe ce culoare. Îmi dau demisia în negru. Uite asa! (arata o foaie nagra) E bine, Victore! Demisia mea în negru înseamnă că nimeni, nici oricare sef al meu nu mă poate da afară. Si demisia în negru mai înseamnă că îi dau io afară pe toti sefii mei. Doamne, tu, dacă ti-ai da demisia, în ce culoare ti-ai da-o?

- Tetelu, eu nu am cum să-mi dau demisia!

- Dar dacă îmi dau eu demisia direct la tine, Doamne, în ce culoare să fie. Sau când o să mă dai tu afară, în ce culoare o să fie concedierea?

- Tetelu eu nu prea dau afară pe nimeni. Eu te chem, la un moment dat, aici la mine. Dar dacă vrei musai o culoare, poti să spui că la mine omul îsi dă demisia în negru.

- Aha, bun. Stiam eu. Revenind la Pictor Fonta, ca stilist de modă fashion, eu l-as sfătui să-si dea demisia în alb cu dungi negre, exact cum este culoarea la zeghea de pârnaie. Cred că asta îl prinde cel mai bine. Uite, bă, Pictore, anunt si eu că îmi dau demisia în alb din guvernul SUA.

- Dar tu nu esti membru în guvernul SUA, Tetelu.

- Nu, nu sunt, dar în caz că vreodată o să fiu, îmi depun de acum demisia în alb. Adică bag Si io o arogantă ca Ponta. A, si îmi mai dau demisia, asa preventiv Si din functia de cancelar al Germaniei si de sef al lumii întregi. Ia, tine-o p-asta Victore! Dar să fac o întrebare Si pentru draga noastră Flori: „Flori, tu ai avut vreodată clienti care să-ti dea demisia în alb?” Revenind la institutia demisiei, cred că o să-mi mai dau la un moment dat si demisia din functia de ciorditor de bere din Carrefour, singura demnitate publică pe care o detin.

- Functia de hot nu poate fi o demnitate. As spune că, dimpotrivă, te face nedemn.

- Bine, Doamne. Dar, dacă e să-mi dau demisia ca hot de bere întrebarea mea este unde depun demisia: la Carrefour sau la politie? Dar iată că a răspuns Flori la întrebarea „Flori, tu ai avut vreodată clienti care să-si dea demisia în alb?” Ea zice: Am avut parte si eu de demisii în alb de la clienti. Adică a venit omul si, până să începem masajul fraierul era deja treminat si cu demisia data in chilotii albi. Deci demisie in alb. Practic s-a dat singur afară de la masaj. Multumim mult, dragă Flori. Sper ca tu să nu-ti dai niciodată demisia. Iar vouă, likeuri si prietenie în alb si în ce culoare vreti voi!

Comentarii
Episoade recente toate episoadele