27/apr Tetelu si 1 Mai la Vama Veche

Salut la Tetelejurnal, traiasca 1 mai si la multi ani la toti fostii, actualii si viitorii muncitori din toata lumea, care astazi sarbatoreste ziua de 1 Mai. Transmit de la Vama Veche, capitala la libertate si neocomformism. Aici se strange toti romanii de calitate, care s-a saturat de jungla urbana, de problemele vietii si de munca.

Aici vine decat toti oamenii frumosi si liberi ca sa evadeze intr-o oaza de nisip amestecat cu pisat si muzica buna. De cand am ajuns in Vama, primul lucru care l-am facut a fost sa-mi pierd banii. In urma la acest fapt, am fost putin neorientat, aproximativ cateva ore, pentru ca eu stiu decat sa fur bere din Carrefour, iar astia nu are Carrefour aici. Noroc ca m-am intalnit cu un var beat de-al lui Velicu care mi-a dat banii lui cu portofel cu tot, deoarece lui ii era frica sa nu-l piarda. Am baut pe loc patru peturi de Noroc, sa nu ma fac de cacat ca sunt treaz. Ma simteam atat de liber incat imi vinea sa-mi vand casetofonul, vorba lui Tudor Chirila. Decat ca eu nu am casetofon, si de aceea am vandut casetofonul la Dacia Solenza sub care m-am cazat in prima seara. 10 lei, e buni si aia. M-am distrat ca un nebun, sa moara Ciprian.

Un baiat de la masa mea si-a scrijelit cu o furculita balena albastra pe mana. Altul se pisa in frapiera. E frumos tare  sa te bata vantul din toate directiile, sa bei ca ursu pana cazi in cap, sa faci plaja la umbra unui bec, sa-ti intre nisip prin prohab pana in cur, iar a doua zi dimineata sa te trezesti cu capul tandari si cu un caine maidanez strans la piept, lesinat de frica ca ai vrut sa-l violezi. Pe urma, sa intri in mare si sa faci pneumonie la corp si sa te ia cu salvarea. Totusi simt ca anii au trecut. De patru ani incoace cand fac pipi langa corturi in Vama, ma desfac la pantaloni si ma tin de trotineta, semn ca am imbatranit. Imediat dupa ce termin emisiunea, ma duc sa dau o tura pe la terase, poate agat ceva. Iertati-ma Flory si Denise. Cand esti in vama uiti de tot si esti alt om. La Bucuresti va iubesc pe voi, la Vama iubesc viata. 

Ieri seara am prins o gagica din Medgidia, care ne-am mozololit la Stuf si eu am inceput sa-i trag in jos pantalonii, iar ea imi tragea in sus portofelul de la spate. Noroc ca a venit varu lui Velicu, care era deja treaz si i l-a luat din mana parasutei. Drept multumire ea a vomitat in gulerul de la hanoracul meu. Nicaieri nu ma distrez mai bine de 1 mai ca in Vama. Sa dea Dumnezeu sananate la cine a inventat 1 mai si Vama veche. Hai, distractie si prietenie la tot Facebookul!

Comentarii
Episoade recente toate episoadele