26/mai Tetelu si aeronava Tarom

Salut la Tetelejurnal! Premiul pentru penibilii si taranusii saptamanii se duce direct la Silviu Zdragnea, Sorin Grindeanu si alti baieti de prin Guvern. Acesti conducatori de tara si de neam ce-a facut? S-a dus la Otopeni nu ca sa-l intanpine pe Donald Trump sau pe regele Arabiei Saudiste ci sa intampine un avion gol care abia si l-a luat Tarom in lizing. Bai, esti nebun? Ia uitati-va!

 

Vi-i imaginati pe toti astia adunati, ca oile, ca sa salute un Boeing? Cred ca nici in Botswana, nici in Mozanbic, nici in Agfanistam nu se mai practica cacaturile astea. Bine ca n-a venit si imbracati in calusari alde Zdragnea, sa faca dansul ploii. Sau dansul pluei, ca se asorta mai bine cu evenimentul. Bai, nebunilor, suntem tara membra NATO si ne aflam in anul 2017, iar voi inca mai dati paine si sare la avioane, cum le dadea pionierii lu Ceausexu si Leana? L-au mai chemat si ambasadorul Americii sa vada demonstratia asta de prostie si sa-l faca de cacat. Nu era de-ajuns sa fim penibili doar noi intre noi. A simtit ei nevoia sa le arate si la partenerii nostri strategici. Noroc ca Hans Klem, ambasadorul Americii la Bucuresti, a ars-o decat prin tari calde unde presedintii si premierii umbla cu arc cu sageti in spate. A vazut asta si chestii mai grele decat un grup de dilii la costum, asteptan un avion gol. N-am vazut mai multe imagini, dar imi imaginez ca imediat dupa ce a aterizat pe pista, Silviu Zdragnea a luat-o la fuga spre avion si a luat in brate trenul de aterizare si ca i-a pupat motoarele. Cacaturi de astea mai facea doar unchiul meu, Gelu, care a dat petrecere cand si-a luat masina de spalat si care a tinut-o un an la geamul de la sufragerie, ca se laude cu ea. Mari prostalai mai suntem. M-am mai linistit putin cand l-am vazut pe Trump in Arabia Saudita, apropo de gesturi penibile, cand a dansat cu sabiile.

Singura diferenta intre Trump si penibilii de Zdragnea si Grindeanu este ca Trump a dansat pentru aproape 400 de miliarde de dolari, care i-a luat, pe cand ai nostri a stat ca prostii cu capu in soare pentru 100 de milioane de dolari pe care i-a dat. Pana data viitoare, am decat o rugaminte la oficialii care ne conduce tara: domnilor si doamnelor, daca vreti sa fiti penibili mergeti in satul din care va trageti si faceti ce vreti, pupati-va intre voi ca ploua afara, felicitati-va ca creste iarba, jucati tontoroiul de fericire ca rage vaca, dar nu fiti penibili la Bucuresti cand va vede o tara intreaga. Va salut, likeuri si prietenie la tot poporul!

Comentarii
Episoade recente toate episoadele