20/mar Tetelu şi ALDE

Salut la tetelejurnal! M-am distrat ca un betiv care primeste bautura gratis, când am văzut cearta din alinaţa ALDE. Adică alde Tăriceanu şi alde piticul cu faţă de copil, preanefericitul Daniel Cocstantin. Cariceanu zice că s-a certat tare cu Daniel pe listele de parlamentare, care, cică, ăsta micu l-a santajat si i-a băgat pe gât oameni, care el nu vroia să-i puna pe listele de vot. Deci, bă, numai papagalii ăştia nu se certaseră în politica românească! Nişte nulităţi, care nici măcar zero artimetic nu valorează, ei cu partidele lor, care, în loc de pulităţi sau nulităţi ce sunt, mai degrabă este nişte numere naturale negative. Sau nişte numere complexe, care Daniel ăla cred că chiar este un număr complexat, de mic ce e la înălţime. Deci, o ceartă în Alde este ca cum ai face o tornadă într-un wc-eu, unde s-a pişat dom profesor Voiculescu peste doi căcaţi cu ochi. Io nici nu le-aş da voie să se certe la oameni politici, care este atât de nesignifianti pentru viaţa politică.

Vrei să spui insignifianţi?

Tot cacatul ala e, Doamne, scuza-ma! Doi boi cu tate. După ce că şi-or fi băgat pe liste rudele mai fomiste, care vrea să ajungă în parlament mai mult ca să mânânce la cantina parlamentului cu 2 lei ciorba şi rahat gratis de la tribuna, acum mai fac şi caragaţă între ei. Sau poate şi-au pus pe liste amantele.

- Tăriceanu nu prea are amante. El le ia de neveste pe toate.

- Da. Corect! Deci dacă Tăriceanu divorţează şi-n viaţa politică, ca-n viaţa sexuală, atunci copilul Sconcstantin la cine rămâne: la mama sau la tata?

- Copilul Daniel cred că va rămâne la tatăl vitreg Voiculescu, care abia asteapta sa-i dea in gura ca la casa de cultura, dupa ce i-a furat partidul din dulap.

 Sună bine, Doamne! Dar să-i adresăm şi întrebarea de politică şi sex lui Flori: „Dragă, Flori, tu ce crezi din punct de vedere sexual despre ALDE?” Revenind la cazul nostru, mai spun decât asa: mă uit la sigla la partidul alinţa Alde şi observ că are desenată o cioară care zboară cu aripele desfăcute. Deci mă duce cu gândul că de fapt este singurul partid care ne arată clar că umblă cu cioara vopsită. Măcare e sinceri.  Dar iată că a răspuns Flori la întrebarea: „Dragă, Flori, tu ce crezi din punct de vedere sexual despre ALDE?” Ea zice: Eu mă gândesc că mariajul între aceşti doi micro-titani, gen Cariceanu şi Sconcstantin, este un fel de căsătorie între oameni de acelaşi sex, care nu s-a decis care pe care tufe mai tare, Cariceanu pe Daniel sau Daniel pe Cariceanu. Deci, ALDE este un bulsheet. Bravo, Flori! Mulţumim. Hai, like-uri şi prietenie la toată lumea!

Comentarii
Episoade recente toate episoadele
Jurnal Dancila 21 iunie

Jurnal Dancila