20/dec Tetelu si atacurile teroriste din Germania si Turcia

Salut la Tetelejurnal. Scrisoare deschisa catre nebunii care fac atacuri teroriste.

Stimati imputiti si infecti, cred ca ati dapasit orice masura cu porcariile care le-ati facut ieri, omorand un anbasador in Turcia si alti 12 germani la Berlin. Daca voua nu va este capul decat la crime, de ce nu faceti asta doar in muntii vostri din Agfamistan sau in Parkistan sau in mortii ma-si, de unde veniti voi.

Ce aveti voi cu germani, care v-a primit ca pe niste oameni, nu ca pe niste criminali. Voi credeti ca Allah o sa va duca in rai si o sa tufeti 77 de virgine daca omorati crestini? Sunteti decat oligofreni, va spun eu. Cine moare nu mai invie niciodata si ii moare si plua odata cu corpul, deci nu are cu ce sa tufe virginele care credeti voi ca va asteapta.

Mai uitati-va si voi la un film porno, mai ascultati un film, un conpozitor de muzica, o Adelle, un Jusmin Timberlake, un Makanake, sa vedeti ca viata e frumoasa aici pe pamant si trebuie sa te bucuri de ea. Poarta raiului nu se deschide la criminali. Deci, stimati idioti din stratul islamic, lasati oamenii nevinovati in pace acum inainte de Craciun. 

Daca as fi eu Dumnezeu, care il respect din tot sufletul meu, v-as obliga sa munciti in fabrici si uzine pana va suna apa in cap, ca sa vedeti cat e de greu sa fii neamt pe lumea asta si ce inseamna munca adevarata, la norma, ca la armata, nu rugaciunile pe covoras.  Asa o sa respectati mai mult aceasta natiune care ne-a dat Wolksvagen, Mercedes si BMW. Toti oameni care nu le place munca din cauza la religie sau din revolta fata de FISC cum sunt eu, trebuie sa admire si sa respecte pe nemti, deoarece ei munceste cel mai mult din lume. Opriti aceste crime oribile care infricoseaza populimea de pe globul pamantex. Opriti razbunarea religioasa. Condoleante la cei care a murit la Berlin cat si la Vladimir Putin pentru ambasadorul rus de la Amkara. Jos terorismul.

Iar acum un scurt mesaj din partea mea pentru femeia care conduce Germania:

 

Sehr geehrte Frau Merkel, bitte Volkswagen Mitarbeiter in der Anlage mehr Rumänen als Araber, weil die rumanien nie keine Schwierigkeiten gehen zu machen. Sie können ein Rad zu stehlen, eine ogling oder einen Leuchtturm, oder ärgert Sie mit Akkordeon Tor Bandenburg singen, aber sie tun es mit Respekt und machen nie einen Angriff mit Lastwagen. Mit freundlichen grüßen herzlichst Tetelu, Bayer München und Mercedes Benz-Fan.

 

(titrare) Draga doamna Merkel, va rog sa angajati la uzina Wolkswagen mai multi romani decat arabi, deoarece romanii nu o sa va faca niciodata probleme. Ei poate mai fura cate o piesa, o oglinda sau un far sau poate va enerveaza cand canta cu acordeonul la poarta Bandenburg, dar niciodata nu o sa faca aceste nenorociri si distrugeri. Cu respect va saluta Tetelu, fan Bayer Munchen si Mercedes Benz.  

Comentarii
Episoade recente toate episoadele