7/iun Tetelu şi atentatul de la Londra

Salut la tetelejurnal! M-a luat definitiv prin suprindere atentatele din Marea Birtanie. Nişte demenţi iar a omorât oameni . Situaţia a fost oarecum salvată de Florin, brutarul moldovean, care a bătut cu făcăleţul si cu baschetul în cap musulmani care vroia răul la civilizaţia occidentală şi i-a adăpostit pe englejii speriati. Nu avem noi cine ştie ce espadrile de avione F16, dar iată că putem ca să fim un scut de apărare cu făcăleţul al fraţilor noştri din Occident. Care am apărat de musulmanii turci cilivizaţia lor occidentală, cu donmitorii Stefan cel Mare si Alexandru Vlahutza, ca să facă ei catedrale mari si sa-si dezvolte societatile lor de consum şi noi abia acum, dupa sute de mii de ani, putem face o catedrală ca lumea plus o moschee frumoasa la Bucureşti. Doamne, iţi spun eu că făceam şi noi catedrale la fel de frumoase ca Voroneţul,  dar ixslamistii turci nu ne-a lasat.

- Eu apreciez intenţia ta, Tetelule, dar să ştii că nu din cauza turcilor nu s-au facut catedrale in secolele 11,12 ci din cauza ca romanii inca nu prea se stie unde erau si ce faceau in acele timpuri.

- Probabil nu vrei sa-l superi pe Alah şi de-asta zici aşa, Doamne. În fine! Dar pe lângă nenorocirea care s-a abătut asupra la Londra, am mai observat şi nenorocirea care se abătuse asupra noastră ca popor când l-am pus pe Mihalache ambasador la engleji. Godăcelul ăsta era exzact în timpul la atentate naş la o cumetrie şi a spus că, vezi Doamne, masacrul de acolo i-a cam „stricat seara”. Deci naşul mare a avut o seară niţel stricată că au murit nişte oameni. Doamne de ce nu dai un fulger, un sifilix, o mancarime in cur care să ne scape de specimene din astea?!

- Termină cu prostiile! Eu nu mă ocup cu aşa ceva, aşa cum nu mă ocup cu biletele tale la pariuri pe care mă rogi să le câştigi.

- Bine, Doamne. Oricum treaba nu este bună. Dar hai s-o întrebăm şi pe Flori despre asta: „Dragă, Flori, te-ai confruntat vreodată la salon cu atentate şi terorişti?” Până la răspunsul divei noastre vreau sa lansez o ameninţare către teroriştii ISUS...

ISIS, Tetelul, nu mai gresi.

- Aşa, ISIS, iarta-ma Doamne, si as vrea acum sa spun la toti engleji ca Bretixul este o mare prostie care o fac. Ei nu trebuia sa scoata afara din tara lor muncitorii romani si vulgari si polonezi. Ei trebuia sa scoata afara din Britania putorile de ixslamisti care le mananca ajutoarele sociale si acuma le omoara persoane nevinovate. Brutarul Florin este un exemplu de baiat muncitor, amarat, dar curajos care a aratat ca romanii nu-s niste speriati de bonbe si  niste fete mari. Si toti romanache sunt mai buni fata de ixslamistii cu barbile si turbanele lor. Doamna Tereza May, sunteti slaba rau. Va faceti de rahat cu fiecare atac care se petrece. Sunteti depasita. Lasati romanii sa va pazeasca cu facaletele si cu navetele ca o sa iesiti mai bine decat cu fortele voastre de ordine care intervine de fiecare data prea tarziu. Dar iată că ne-a răspuns Flori la întrebarea „Dragă, Flori, te-ai confruntat vreodată la salon cu atentate şi terorişti?” Ea spune: singura formă de terorism islamic la salonul nostru sunt nişte patroni turci care vin mereu şi ne servesc cu baclavale şi sarailii bune şi pe urmă vor masaj cu zeama de la aceste baclavale. Deci #nu_fac_masaj_cu_baclavale. Bravo, Flori, eşti inprevizibila ca intotdeauna. Hai, like-uri şi prietenie la toată lumea!

Comentarii
Episoade recente toate episoadele