6/apr Tetelu şi balena

Salut la Tetelejurnal! Am văzut-o pe doamna primar Gabriela Vrancioaia Firea Pandele că a luat-o la picior prin şcoli, de mână cu ministresa de interne, Carmen Dan şi cu cantaretul Cerebel, ca să-i dez-sinucidă la cap pe copiii care se joaca cu Balena Albastră pe internet. Ia priviti! 

Deci, madam Firea a vrut să mai prindă un moment ca să iasă şi ea la televizor şi prin şcoli, să arate la oameni că face numai bine mai ceva ca maica Tereza si Arsenic Boca la un loc. Cu propaganda asta, o să vedem mâine că organizaţia PSD Voluntari o să scoată pe piaţă sâmburi de caisă in care s-a arătat chipul lu' Vrâncioaia Firea şi Arsenic Boca. O sa auzim ca Firea s-a aratat si într-o pată de ulei, care a curs sub o Dacie veche, parcată în faţă la cinema Favorit, si acuma e loc de perelinaj pentru batrani si copii cu balena albastra tatuata pe maini, care iau uleiul ala de motor sfant si se ung cu el pe piele si dispare balena si astfel scapa copiii de blestemul jocului sinucigas. Bai nene, si eu sunt credincios, sa moara Ciprian, ca Dumnezeu ma cunoaste deoarece este cel mai bun prieten al meu, dar, totusi, sa cred in actiuni de genul asta care le face Gabriela Firea prin scoli e prea de tot. Hai sa mai vedem putin.

Am lacrimi si in chiloti, deja. Ce frumos ati vorbit, doamna primar, ca o sfanta. Numai ca Bucurestiul are nevoie de un primar, pentru ca în Bucureşti se sinucide oamenii mari, nu copiii, că nu e destule autobuze, că imbatranesc soferii in intersectii in blocaje infernale, ca biciclistii e calcati in trafic, ca nu ati astupat gropile din asfalt de peste iarna, ca arata orasul asta ca un cacat cand treci pe Magheru, murdar, urat, imputit si desfigurat de timp si de indolenta. Io am un cumnat care vrea să se sinucidă că nu este gata metroul din Drumul Tabirii, care aţi sinucis fondurile de sute de milioane de opt ori pâna acum. Mai se sinucide oamenii în spitale, tanti Firea, fără să vrea, că nu are bani de şpăgi şi că îi sinucide bacteriile alea care sunt mari decât o balenă albastră. Păi, de balena aia albastră din Rusia ne arde nouă acuma, tanti primar?! Cică în Rusia jocul ăsta a sinucis o sută de tineri. În Rusia la un ceai dansant între tocilarii clasei, se aruncă de pe bloc 135 de tineri, după ce şi-au pus o vâlvătaie de foc în păr şi pe cocoaşă. Vreti sa vedeti? Uitati-va aici ca nu spun cacaturi. 

Ăia joacă la grădiniţă în loc de Nu te supăra frate!, ruleta rusească şi se auto-sinucid opt până la pauza de masă. Ruşii e ruşi, dă-i în plua mea! De ce trebuie sa facem valvataie daca focul nu e aprins? Va luati dupa Facebook si vreti sa aratati cat de rapida sunteti si veniti sa preintampinati o nenorocire? Care nenorocire, doamna primar? Va faceti campanie pe ceva ce nu exista decat in spatiul virtual? Eu cred ca pana la urma matale esti un rechin politic in canpanie electorala, care se lupta cu dusmani imaginari numai ca sa faca valuri, iar cretinii sa puna botul. Si mai stii ce cred eu doamna primar, ca adevaratul pericol nu e balena albastra ci ciuma rosie care roade tara asta, ii suge vlaga si o pune pe butuci. Hai, like-uri şi prietenie la toată lumea!

Comentarii
Episoade recente toate episoadele