14/sep Tetelu şi bătaia de la B1

Salut la Tetelejurnal şi felicitări la politicienii romanesti care ieri a reuşit o noua performanta medievala. Pesedistul Mirel Pedala l-a bătut pe uselistul Mihai Gotiu la o emisiune in direct. Din păcate, mardeala nu s-a desfăşurat decat intr-o pauza publicitara si nu am vazut decat anuntul la prezentatoare. 

Ar fi fost frumos sa vedem şi noi o filmare cu felul cum se comporta un animal politic lăsat liber, fără lesa si fara botnitza, în spaţiul public. Avem însă mărturiile la martori şi la victima, care astăzi s-a dus sa facă plângere la politie. Cam asta e nivelul la care s-a ajuns în România. Cam asta aţi votat, dragi romani. Politicieni ca Pedala, care bate oameni, miniştri ca Daea, care mănâncă porci pe capota maşinii şi primi-ministri ca Tudose, care face decât caterinca şi glume de hamali din portul Brăila. Încă o data, sincere felicitări la poporul roman care are asa politicieni de cacat. Şi felicitări şi la indignatii care nu mai poate de supărare pe Facebook ca Gotiu a luat bătaie, dar când a fost sa voteze, a stat cu mainile-n cur acasă. Bătaia asta, chiar dacă arata la ce marlanie am ajuns, ne demonstrează încă o data ca realitatea e aia din afara internetului. Muşchii şi prostia adevărate e acolo, pe strada, nu la calculator. Degeaba e plin de activişti şi parerologi pe Facebook, ca vine unu ca Pedala şi-ti tufe un pumn in bot de-ti sare borsul pe pereti, ca sa te inveti minte ca daca ai alte pareri decat a lui, trebuie sa dispari, sa mori, sa nu existi. Singurul câştig la acest eveniment frumos petrecut la B1 este ca acest Mirel Pedala  ar putea sa fie următorul adversar al lui boxerul Mayweather. Dacă e atât de mare smardoi, ar fi păcat sa nu-l folosim în slujba neamului romanesc la adevărata lui valoare. Ca doar cu asta se ocupa PSD, lucrează decât pentru romani şi binele lor. Şi mai am o propunere pentru şeful României, domnul Silviu Zdragnea. Dacă tot a schimbat ministrul la Apărare, sa înfiinţeze şi Ministerul Mardelii, unde sa-l pună ministru pe boul de Pedala.  Doamne, Tu l-ai putea bate pe Mirel Pedala?

- Tetelu, după cum ştii, Eu nu dau cu parul!

- Doamne, mare pacat. Daca tu nu intervii, pai pana la sfârşit astia or sa ne bata şi or sa ne tufe pe toţi. Vor rămâne doar ei, cu cefele lor groase, cu fruntile incruntate, cu mustatile obraznice şi cu minţile lor mici de escroci care in numele populimii la care le promite lapte si miere ei decat se lupta sa fure mai mult si sa scape de parnaie. Asa ca eu recomand la toţi adversarii politici ai lui PSD sa meargă la sala şi la karate, pentru ca s-a trecut la alt nivel. De acuma invitatii care sunt in studiourile tv la care participa Mirel Pedala sa aiba in dotare casca de protectie si spray cu piper, ca altfel risca sa iasa din emisiune cu nasul lipit de frunte si cu dintii in punga. Deja imi vine sa fomit. Hai, puneţi mâna şi învăţaţi bătaie, likeuri, minte şi prietenie la toată lumea.

Comentarii
Episoade recente toate episoadele