7/iun Tetelu şi cafteala la PSD

Salut la Tetelejurnal. Bai nene, am asa o greata de la ficat dupa ce am vazut cum a sarit prea-cuvioasa Gabriela Vrancioaia Firea la gatul premierului Grindineanu, ca sa-l tufe in prime-time, la televiziunea Satena 3. Este stare de razboi in PSD-eu, unde presedintele Liviu Zdragnea a dat drumul la trompeta Gabriela Firea sa-l tufe pe Grindeanu deoarece acesta este prea independent si i se rupe plua de baronii partidului. Se vede treaba ca Zdragnea si Grindineanu nu mai pescuieste demult in aceeasi barca  si are pareri diferite despre cum se prinde salaul. Seful de la PSD-eu ar fi vrut sa remaieze niste ministri prosti din guvern, in timp ce Grindineanu s-a opus. Ultimul zice ca-i echipa lui care joaca tare in Champions League. PIB-ul are cea mai mare crestere din Europa si economia duduie, vorba lui Adrian Nastase.  Deci cei doi pesedisti s-a luat la harta de la remaierea guvernului, dar asta e vrajeala ca de fapt miza este Tudorel Toader  de la injustitie. Pe Dragnea si pe baroni acesta ii enerveaza ca nu face la injustitie ce vrea ei. Si atuncea vrea sa tufe tot guvernul, ca daca il schimba doar pe Toader suna rau. Prin urmare trompeta Voluntarilor, cuvioasa Vrancioaia Firea,  a varsat o galeata de cacat direct in capul lui Grindineanu, cum ca guvernul e mai slab decat ala tehnocrat, a lui Ciolos, ca respinge proiectele primariei si ca primul ministru nu-i raspunde la Bip lui domnu' presedinte Zdragnea - sa traiti! Deci Grindineanu i-a dat peste bot lui Zdragnea cu remanierea, si ultimul moare de oftica, sa-mi tuf una. Doamne, oare PSD-ul s-a hotarat sa-l dea jos pe Grindineanu din fruntea guvernului?

- Tetelu, nu ma intereseaza politica. Nu vrea sa ma injure nici pesedistii, nici liberalii, nici USR-ul. Raman neutru.

 - Atunci sa ma injure pe mine, care le spun verde-n fata ca daca-l schimba pe Grindineanu, presedintele Iohamis il va pune premier pe Victor Fonta,  ca sa moara de oftica Zdragnea. Am dreptate, Doamne?

 - Ai dreptate ca presedintele Iohannis va avea un cuvant de spus in desemnarea premierului. Cat despre Ponta, eu ma abtin.

 - Apreciez ca te abtii, Doamne, dar eu o sa arat in continuare ca avem niste conducatori de tot rahatul, care ne baga in faliment. Iata si intrebarea de cultura sexuala: Flory, daca ai fi presedintele Iohamis, pe cine ai propune prim ministru in cazul caderii guvernului Grindineanu? Continuam Tetelejurnalul. In loc sa faca ceva bun pentru Bucuresti, in afara la popicele cretine de la banda de autobuze,  doamna primar Gabriela Vrancioaia Firea a ajuns berbecele lui Liviu Zdragnea, care vrea decat sa darame guvernul Grindineanu. Dar iata ca avem si raspunsul lui Flory. Ea zice asa: daca as fi presedintele Iohannis si ar cadea guvernul Grindeanu, l-as propune prim ministru pe Donald Trump, ca oricum tara merge exact cum vor americanii. Si daca e sa ne tufe cineva, mai bine sa ne tufe un licurici mare, decat un maidanez mic. Bravo Flory, hai ca le ai si cu politica exterma. Laikuri si prietenie la toata lumea, iar lui Gabriela Firea urmatorul mesaj: Tine minte trei cuvinte/ N-o sa fii tu presedinte!  

Comentarii
Episoade recente toate episoadele