11/aug Tetelu si ceremonia de la Marasesti

 Salut la Tetelejurnal si cinste la eroii romani care s-a jertfit acum 100 de ani, la Marasesti, ca sa avem o tara mare si frumoasa care s-o fure bucata cu bucata hotii, strainii si politicienii. Rusine la toti politicienii, primarii si cretinii prezenti la un circ de cacat care trebuia sa fie o ceremonie de comemorare si cinstire a unor martiri adevarati, a unor eroi care a murit pe campul de lupta, nu pe plaje in Brazilia, Hopacabana sau insulele Virgile, cum face eroii de azi ai tarii. Mi s-a facut rusine de ce am vazut acolo la Marasesti. Oricat de frumos ar fi organziat un eveniment, daca la el participa idioti si prosti, tot o plua iese. Iata niste imagini emotionante, care le-a surprins jurnalistii de la Recorder.ro.

 Astia a fost oamenii simpli prezenti la ceremonie. Ei a venit acolo direct beti si adusi de primarii din judetul Vrancea. Ei nici nu stie ce a cautat acolo. Nu a invatat la scoala nimic si nici nu li s-a spus inainte sa fie urcati in autobuze si adusi la Marasesti. Cei mai multi, daca ii intrebi, crede ca acolo s-a batut dacii cu turcii sau tatarii cu  ostrogotii. Si toti voteaza PSD, ca atat poate sa inteleaga capurile lor. Ca sa fie frumos, evenimentul s-a terminat cu un spectacol dat in cinstea la politicieni si prietenii lor, ca populimea a stat departe, sa nu sara paduchii pe ministrii prezenti. Ia priviti.

 Nici macara nu a ramas pana la sfarsit ca s-au dus acasa, iar omagiul pentru eroi s-a tinut la scaunele goale. O porcarie de actiune facuta in batjocura de niste oameni vare si-au bagat banuti buni in buzunare pentru organizare. Eu cred ca toate ceremoniile astea care va urma cu ocazia la cei 100 de ani de la Marea Urnire  trebuie suspendate. Ele nu face altceva decat sa arate cat de buni a fost stramosii nostri si cat de prosti am ajuns acum. Un popor degradat biologic, cu mintea-n plua si in stomac. Cum soarele ma-sii sa nu fie rege Dragnea intr-o asemenea tara de maimute tinute in beci si usor de pacalit? Nimic nu ma mai mira nici pe mine care sunt un om cu o experienta bogata in domeniul prostiei colective, care studiez fenomenul idioteniei atat din perspectiva politica cat si culturala, si care incerc sa arat la aceasta emisiune cat de jalnica este moralitatea celor care ne conduc si vor sa para patrioti, dar ei sunt decat niste patrihoti. Rusine la maimutoii care a organizat circul de la Marasesti, likeuri si prietenie la toti eroii care s-a jetflirt pentru aceasta tara. 

Comentarii
Episoade recente toate episoadele