10/ian Tetelu şi Ciorbea

Salut la Tetelejurnal. Astazi voi vorbi despre pupincurism. Adica despre acei cretini care pupa cururi de sefi toata ziua si toata noaptea, pana li se umfla buzele ca lui Bianca Dragusanu, bai nene. Asta-i placerea lor de slugi. Daca scaunul lui Liviu Dragmea din sediul de pe Kiselef ar avea o gaura, atunci Victor Ciordea l-ar pupa in cur pe seful de la PSD si cand acesta sta pe scaun. S-ar strecura sub scaun ca mecanicul auto sub Logan, dar in loc de cheie si ciocan pupicuristul foloseste limba. Ca e neteda, calda si gadila bine. De cand a castigat alegerile, un cur mai fericit decat a lui Dragmea nu se gaseste in toata Romania. Imi vine sa fomit. Acest slugoi de Victor Chiorbea lansat in politica mare de taranistul Ionut Diaconescu, este taticul pupincuristilor. Avocariciul populimii s-a facut pres in fata lui Dragmea, ca sa-i deschida partia catre postul de prim ministru, dupa ce Sorim Grindeamu va constata singur ca locul lui e in alta parte, iar functia de premier trebuie ocupata de un erou adevarat.

Doamne, ma intreb, oare de-a lungul vietii lui, acest avocarici Victor Ciordea, pe cine a pupat mai tare in cur? Pe Nicolae Ceausescu, pe cand Ciordea era procuror comunist, pe Ionut Diaconescu, pe cand Ciordea era prim ministru taranist, pe Crin Antonescu, pe cand Ciordea era senator PNL, sau pe Liviu Dragmea acum, cand Ciordea este avocarici al populimii? Ce spui, Doamne?

- Tetelu, mi-ai pus o intrebare care coboara discutia dintre noi la un nivel suburban. Te rog sa o reformulezi.

- Bine, reformulez. Doamne, oare exista vreun pupincurist mai libidinos in toata societatea romaneasca? Multumesc pentru raspuns. In loc sa apere populimea de abuzuri ale statului, care-i calca in picioare pe cei amarati si fara bani, avocariciul Ciordea, din proprie initiativa si placere, a sesizat Cartea Constitutionala ca este o problema cu legea care nu le permite la penali sa fie prim ministri. Bai, esti nebun? Tara arde si avocariciul se piaptana. Daca Dragmea care a furat voturi poate fi prim ministru, de ce sa nu fie si un politician care a furat doua gaini din cotet? Care-i diferenta, domnu avocarici?

Dar iata si intrebarea de cultura sexuala: cand este mai placut sa faci sex, vara la 35 de grade la umbra, sau iarna, la minus 25 de grade? Flory, sunt sigur ca stii raspunsul. Continuam Tetelejurnalul.

Pe mine m-a umplut de nervi avocariciul poporului Victor Ciordea, care ar fi in stare sa ramana cu buzele lipte de curul lui Dragmea in urmatorii 4 ani, doar sa fie sigur ca ramane avocarici in continuare, ca sa-si poata plati el cele 1,5 milioane de euro luate imprumut de la banci. Apropo, cat de nebun sa fii sa iei atata banet credit, cand tu esti sluga la stat? Si pe ce baza a dat bancile 1,5 milioane de euro lui Ciordea? Si-a pus garantie ochelarii, cravata, costumul de prim ministru din 1996? Am citit pe net ca se organizeaza miting anti Ciordea miercuri. Adica miting antipupincurism. Abia astept sa vad cine o sa mearga. Dar iata si raspunsul la intrebarea de cultura sexuala. Flory spune asa: nu conteaza cate grade sunt afara. Conteaza cate grade sunt in portofel. Daca e frig si bate vantul prin el, la revedere, ura si la gara. Sexul este gratis in familie, dar cand este aventura, trebuie platit ca sa iasa bine.

Raspuns corect, bravo Flory, sa stii ca am un portofel plin de sperante. Astept sa-mi creasca pensia guvernul Grindeanu si sparg toti banii pe tine. Pana atunci, hai, laikuri si prietenie la toata lumea!

Comentarii
Episoade recente toate episoadele