15/iun Tetelu şi demisia

Salut la Tetelejurnal. Chiar de la inceput as vrea sa-i multumesc domnului Silviu Zdragnea pentru comedia politica care o face cu demiterea lui Zgrindeanu si pentru asta o sa-i tuf cateva ciocane in cap.  Am trait s-o vad si pe asta, sa moara Ciprian. Zdragnea si Cariceanu se da de ceasul mortii sa-si darame propriul guvern. Bai, esti nebun? Asa un eveniment de tot cacatul nu s-a mai intamplat in Romania si nicaieri in lumea civilizata. Sa recapitulam. Decat 6 luni a trecut cu guvernul Grindineanu, totul mergea ca pe roate, economia inflorea, salariile crestea si dintr-odata a venit comisia PSD a lui Darius Valcov, ala care fugea cu tablourile prin cimitire, si a pus la zid exact pe cei care tot ei i-a numit. Dupa evaluarea Valcovista, a rezultat ca guvernul Grindescu a facut o plua la Palatul Victoria si daca mai sta mult acolo ne prabuseste cu totul. Alo, spitalul Balaceanca, ne auzi? Ati mai auzit asa o mizerie de cand va stiti? Sunt de acord ca Zgrindeanu este un premier sters, slab, fara vana, dar nu eu l-am pus acolo. L-a pus imparatul PSD-ului, care acuma vine si il unge cu rahat in fata populimii si ii retrage sprijinul politic. Pai nu e mai vinovat Dragnea decat Grindescu? Eu zic ca da. El e principalul vinovat si pentru asta ii mai dau doua ciocane in cap Doamne, oare de ce trebuie sa fim noi partasi la aceasta porcarie politica de mahala?

- Tetelu, cred ca aceasta intrebare merita a fi pusa alegatorilor. Tara are ceea ce a votat.

 - Ai dreptate, Doamne, pedepseste-ne. Populimea i-a votat, acuma sa inghita. De fapt, adevaratul motiv de suparare nu e programul de guvernare, ci faptul ca guvernul nu a dat-o afara pe Laura Crudutza Kovesi, nu i-a scos din parnai pe corupti si n-a miscat nimic cu abuzul in servicii. Adica a facut un mare cacat pe partea de justitie, unde pe ei ii doare cel mai mult. Si pentru asta trebuie adusa in fruntea guvernului o femeie buna si calma ca Carmen Dan, Ana Birceal sau Olgutza Vasilache care sa fie o papusa gonflabila pe care Zdragnea s-o tufe cum si cand vrea el. Sa mor eu daca nu ar trebui sa ramana Grindeanu la guvern, ca cu el macar ne-am obisnuit si acuma stim sigur ca nu e cu furaciosii, e din partea astalalta, mai curata si mai putin dispusa sa rexpecte comenzi de la dispecerul cu fata de presedinte de CAP. Si mai vreau sa ramana Grindeanu premier doar ca sa nu ajunga acolo PNL-isti, care, in frunte cu Ludovic Ciorban,  nu merita sa mai conduca nici o trotineta, daramite o tara, asa de penibili si inpotenti au ajuns.

Deci, singura solutie pentru pesedei ca sa scape de Grindescu a ramas mortaciunea de cenzura in parlament,  care daca o depune o sa fie cel mai de cacat moment din istoria Romaniei, cand un partid depune mortaciune impotriva la guvernul lui. Hahaha. N-am mai ras asa de la Traian Basescu  cand dansa tiganeste pe terasa la Ciresica. Deci, comedia continua, si asteptam cu interes urmatoarele acte. Hai laikuri, prietenie si ciocanele in cap la Zdragnea! 

Comentarii
Episoade recente toate episoadele