15/mar Tetelu si deputatul

Salut la Tetetejurnal. M-am pregatit pentru tunurile de apa care vrea sa le trimita defutatul Catalin Radulescu contra la multifunctionalele si ong-urile sorosiste din Piata Victoriei. Ia sa vedem ce zice acest defutat, ca m-a luat dracii de nervi, bai nene.

Deci defutatul Radulescu nu poate dormi de grija lui Danone, Reiffeisen si alte multifunctionale, care incearca sa dea jos guvernul printr-o lovitura de palat, sa moara Ciprian. Am fost duminica in Piata Victoriei, unde am primit 15 cutii de iaurt cu Bifidus Actirectangularis, care dupa ce le-am mancat pe toate si am baut doua beri furate din Carrefour, am stat trei ore pe veceu. M-a rupt la burta, sa-mi tuf una. Sa vedem alte imagini cu domnul defutat. .

Papagalul de la Reiffeisen despre care aminteste domnu defutat, nu a luat, deocamdata, nici un sut in cur. El a dat un sut in cur la guvernul Grindineanu care a bagat ordonante noaptea, ca hotii. In afara de iaurturi de la Danone, am mai primit duminica si acesti 10 lei de la un bancomat Reiffeisen, care nu mi-a cerut codul PIN, ci doar m-a rugat sa-i trag un sut in cur. Bai, esti nebun? Ce defutati s-a ales in parlamentul Romaniei? Cat de cretin sa fii ca sa scoti pe gura asemenea aberatii? Ia fiti atenti. Acest defutat PSD zice ca are acasa o mitraliera AKM cu care a tras ca nebunul la revolutie. Chiar in acest moment ar iesi cu pusca in piata, unde ar trage tot ca nebunul, la nimereala, daca ar primi informatii pe surse ca urmeaza rasturnarea guvernului Grindineanu de catre iaurturile Danone, bancomatele de la Reiffeisen si ong-urile lui Soros.

Defutatul Radulescu, membru fondator in doua asociatii de vanatoare, nu este singurul vanator care vede forte oculte in spatele la manifestantii pasnici. Spaima mistretilor de la Balc, miliardarasul Ion Tiriac, nu intelege ce cauta oamenii aia in Piata Victoriei. De ce nu vine Militia sa puna bulanele pe ei? De ce nu vine gonacii de la Balc sa-i goneasca pe manifestanti fix in bataia pustii defutatului Radulescu? Pentru fostul tenismen ajuns miliardaras, a fura este o virtute, o calitate. Intre un hot si un prost, aleg hotul, zice Ion Tiriac, pentru ca in urma hotului mai ramane ceva. Exact, aveti mare dreptate herr Tiriac, in urma hotului ramane un prost. Un prost cu buza umflata. Ca milioanele de prosti care nu are curajul sa protesteze atunci cand guvernul fura. Imi pare rau, Flory, nu a mai fost timp pentru intrebarea de cultura sexuala, care era despre tufat parlamentari si miliardarasi. Hai, laikuri si prietenie la toata lumea!   

 

 

 

Comentarii
Episoade recente toate episoadele