27/mar Tetelu si deputatul nebun

Salut la Tetelejurnal. Dupa ce defutatul Catalin Radulescu a ras ca proasta-n targ de cat de bengos a fost el la Revolutie, cand a tras la nimereala cu mitraliera, a venit randul colegului sau de partid, defutatul Niciolaie Bacalbasa, doctorul diliu de la Galati, sa iasa la inaintare cu declaratii halucinogene. Doctorul s-a inscris in PSD si a ajuns la Camera Defutatilor, unde debiteaza idiotenii cu carul. Ia auziti!  

Domnu Bacalbasa, deci matale spui ca incendiul de la Colectiv a fost pus de o mana criminala, dupa care miliardarul Soros a facut lovitura de stat prin manipularea populimii. Bai, esti nebun? Alt pesedist care viseaza noaptea decat teorii ale constipatiei. Ia sa-l mai vedem pe domnu doctor ce zice despre ordonanta 13.

Asa este, agenturile straine si multifunctionalele in frunte cu Danone si Reiffeisen e niste banditi care suge sangele populimii, sa-mi tuf una. Defutatul Bacalbasa recunoaste insa ca nu toti bancherii de la Reiffeisen a iesit in strada la ordinul directorului. 

 

Pe dvs nu v-a strans cine trebuie, domnu defutat. Ia sa va stranga de coaie Liviu Zdragnea, sa vedeti cum iesiti imediat in strada, sa manifestati contra lui Soros sau a lui Trump. Dar mai curand, eu cred ca dvs, la mintea pe care o mai aveti o sa manifestati contra lui Harry Potter, acest vrajitor nenorocit care le-a inodat mintile romanilor si ii pune sa faca mitinguri contra PSD. A mai spus Niciolaie Bacalbasa ca i-ar fi impuscat cu mitraliera pe taranistii din Galati, in 1996, iar cazul Sexi Pharma a fost, ce altceva?, decat o mare manipulare, sa moara Ciprian. Asa o spalare pe creier nu putea fi decat opera unei televiziuni ca Onania TV, care il are invitat pe domnul defutat ori de cate ori se dezbate probleme importante pentru tara. La intrebarea: ce fel de masaj i-ai face defutatului Bacalbasa, daca ar veni la salon, Flory a raspuns asa: domnului doctor Bacalbasa i-as face la creieri cu dezinfectanti de la Hexi Pharma, poate s-ar mai curata de mizeria securisto-comunista care zace in capul lui de deputat slugarnic, obosit si expirat. Flory, esti necrutatoare, ca de obicei. Te iubesc! Hai, laikuri si prietenie la toata lumea.

 

 

 

Comentarii
Episoade recente toate episoadele