10/feb Tetelu si dezbinarea romanilor

Salut la Tetelejurnal. Aud in fiecare zi despre dezbinarea romanilor. Domnule Silviu Zdragnea, domnule Catalin Popexu Cariceanu, stii ce ii dezbina pe romani cu adevarat? Mintea, bre! Ce are ei in ganduri si in judecata. Nu Ionnahis, nu matale, nici DNA, nici Soros. In momentul asta, romanii este dezuniti in felul urmator. Unii care citeste, se informeaza, e deschisi la cap, are idei si munceste in Romania platitoare de taxe, iar altii care se uita decat la Onania TV si traieste din taxele platite de ceilalti. De acolo, ei nici macar nu se informeaza, pentru ca deja stie totul. Acolo decat li se confirma toate conspiratiile si parerile care le are in cap si refuza orice dialog.  Altii e batrani si nostalgici dupa comuism, altii e tineri dar nu le place scoala si nici munca, altii e academicieni si crede ca Romania se rupe in doua de la manifestatiile anticoruptie si cere liniste. Alo, Academia! Liniste e in biserica, la filarmonica si la morga. In strada cand oamenii e suparati nu poate sa fie liniste. Cu liniste eram pana in ziua de azi sub comuisti si sub Ceausescu daca mai traia. Cu liniste nu mai exista nici domnu Dragnea, nici Cariceanu si nimeni din aia care demonstreaza acuma. Revolutia din 89 nu s-a facut cu liniste, s-a facut cu zgomot , cu eroi si cu suparare mare.

Daca vreti sa dormiti, somn usor, dar lasati societatea vie sa evolueze, sa-si descarce energia si sa tufe politicienii care e hoti si nenorociti. Nea Zdragnea, uita-te, bre, in cele doua protesturi, si spune ce soarele ma-sii vezi. Ca mie mi se pare ca la Cotroceni e dictatura proletariatului si la Piata Victoriei e societatea civila. Proletarii este platiti de PSD si adusi cu autocarele si masinile de prin tara. Ca voi doar asa stiti sa procedati. Mituiti populimea cu nivelul cel mai mic de inteligenta si o puneti sa faca ca maimutele. Ba, nebunilor, eu nici la concerturile lui Michael Jackson de la Bucuresti n-am vazut atat fanatism cum are pensionarii aia de la Cotroceni. De partea cealalata, in Piata Victoriei, e niste oameni care nici nu vreau sa-i mai descriu, ca e prea destepti pe langa mine care ii lauda si presa din America si din Franta si Luxendurg. Nea Zdragnea, matale de cine iti place mai mult, de Floricica dansatoarea de la Cotroceni sau de campionii olimpici care demonstreaza in Piata Victoriei? Doamne, tie cum ti se pare ca romanii e dezbinati?

- Tetelu, mi se pare ca romanii sunt saraci. Unii fizic, altii sufleteste si altii la minte.

- Doamne, de ce nu dai la fel de multa minte la toata lumea?

- Pentru ca daca as da la fel de multa minte la toata lumea, Tetelu, tu ai fi un destept anonim. Asa, esti un cretin celebru.

- Multumesc, Doamne. Este cel mai frumos compliment care mi l-a facut vreodata vreun Dumnezeu. Te iubesc si te respect. Si pe tine, Flory. Daca iesi in seara asta in Piata Victoriei, te rog sa-ti iei masca de blana, ca afara ninge. Like-uri si prietenie la toata lumea.

Comentarii
Episoade recente toate episoadele