29/iun Tetelu si Dragnea rocker

Salut la Tetelejurnal. Sunt aptsolut socant de vestea ca Liviu Zdragnea, cel mai mare politician roman din judetul Teleorman, isi petrece, de unspe ani, vacantele in Barzilia. Acest patriot exemplar, crestin de frunte si ocrotitor al saracilor, lucrator la stat toata viata lui merge an de an la plaja pe malul oceanului Altlantic sau Pacifix, unde petrece in vile de barosani care nici Barzilienii nu si le permit, unde joaca penis de camp si face baie la piscina. In ce smenuri, afaceri si ciordeli de bani publici era implicat domnul Zdragnea in Vrazilia inca n-am inteles, dar, probabil, vom afla in viitorul apropiat. Ce stim sigur este ca Livache de la Teleorman era un mare jucator de penis de camp la malul Atlanticului. Preocupari clasice pentru un socialist convins, adept al modestiei si echidistantei sociale, care toti cetatenii simpli trebuie sa fie egali de saraci, iar politicienii egal de superbogati. Dar cel mai mare shoc care l-am citit pe internet este ca Silviu Zdragnea a fost rocker in tinerete. Si nu un rocker oarecare, ci unul inrait, care avea si formatie de muzica rock, care aici m-a lovit in suflet deoarece si eu sunt rocker, sa moara Ciprian, dar nu am bani nici sa fur o bere din Carrefour. In sfarsit, mustata de pe chipul lui bland, de sef de autobaza, capata un sens. Asa se explica totul, ma simt luminat si bucuros ca am aflat de unde provine cea mai celebra mustaza din Romania. Din rock, sa moara Ciprian. Nu stiu de ce soarele ma-sii, dar eu nu mi-l pot imagina pe Zdragnea in apropierea la alt instrument in afara de acordeon. Dar daca el canta la chitara sau la tobe pentru mine este ceva necredibil. E ca si cum as spune ca Nicolae Gutza e profesor universitar. Doamne, ciupeste-ma si spune-mi ca nu visez. Mai degraba aflam ca Ion Iliescu a fost balerin la Opera Nationala din Oltenita sau ca Cruduta Kovesi a facut parte dintr-o trupa de calusari.

- Tetelu, nu mai judeca oamenii dupa aparente. Si tu pari diliu, dar ai un fel de inteligenta. Faptul ca Dragnea poarta mustata de sofer de basculanta, nu inseamna ca nu-i place rock-ul.

- Doamne, atunci eu nu mai ascult rock, sa-mi tuf una. Arunc la gunoi toate cd-urile cu Fuego, cu 3 Sud-Est si alte formatii de black-metal care mi-a marcat viata pana acum. Eu nu sunt de acord sa-mi placa aceeasi muzica ca lui Silviu Zdragnea. Punct. Si cred ca nici nu imi mai las plete, asa cum aveam de gand, mai ales de cand s-a scumpit tunsul la noi, in cartier, de la 3 lei la 5 lei. Este neacceptabil asa ceva si ii cer in mod public lui compozitorii Cristi Minculescu de la Voltaj, lui Cotabita, de la Iron Maiden si lui Bono, de la O-Zone, sa ia atitudine si sa se nelimiteze de rockerul Silviu Zdragnea. Flory, sa stii ca de astazi incepand, melodia noastra, care ne-am cunoscut pe ea, nu o sa mai fie de rock, adica “Sex Bomb” de Tom Jones, ci “Buzunarul de la spate”. Hai, ca m-am enervat, likeuri si prietenie la toti rockeri din tara cu exceptia la unul singur!

 

Comentarii
Episoade recente toate episoadele