27/dec Tetelu si Dragnea-Shhaideh

Salut la Tetelejurnal. Presedintele Iohamis i-a tras-o in gura lui Liviu Zdragnea cu buzduganul ca la Ruginoasa de anul nou.

Nu am nimic cu doamna asta Sevilia Haideh, poate este mai tare si decat toti tehnocratii lui Ciolos la un loc, dar ma intreb ce-a fost in capul la pesedisti, ce-a fost in capul lui Zdragmea cand a ales aceasta doamna cu sotul sirian, suporter al lui Hassan sau Harfez sau mortii lui, cum il mai cheama, ala care e dictator la Siria si ii tufe in gura pe civilii din orasul Halep unde e distrus totul de razboi.

Pana si Vladimir Putinica si-a facut cruce cu limba de trei ori, ca nu-i venea sa creada ce cretini a venit la putere in Romania si numeste asa prim ministru cu sot sirian. Putin facea glume la Kremlin ca ce nevoie are Romania de premier si ca poate se face unirea Moldovei cu Romania pana de anul nou, iar presedinte sa fie direct Igor Dodon, ca e la fel de prost si razbunator ca Dragmea.

Bai nene, cat de amator si de arogant poti sa fii, incat sa nu tii cont de faptul ca romanii are si ei niste sensibilitati, ca avem o istorie cu copii si femei platite ca bir la Inalta Poarta, ca pe bisericile noastre este o cruce, nu o semiluna, ca a fost un Stefan cel Mare care a luptat cu pusca in mana pentru aceasta tara si acuma se intoarce in mormant de oftica, ca americanii a adus scut la Deveselu si noi avem trupe in Afganistan, ca sotul doamnei Sevil este simpatizantul regimului Hafez sau Hasan sau plua mea, si ca Europa n-a mai vazut premier musulman de la Suleyman Magnificul incoace.

Asa se intampla cand esti mai arogant decat Nastase si mai amator decat Ponta, si cand vrei sa pui la butoane decat o marioneta, ca s-o manuiesti cum vrea muschii tai, din biroul de pe Kiselef. Chiar daca nu a spus-o decat pe la colturi, de frica sa nu fie zburati din partid cu suturi in cur, pesedistii s-a simtit jigniti de propunerea lui Zdragnea cu doamna Sevilia premier. Unii a zis ca pana si un premier de la UDMR, sau de la Partida Romilor ar fi fost mai buni si mai de incredere decat prietena lui Zdragnea din Constanta.

Chiar nu a gasit urmasii lui Ion Iliescu o persoana cinstita, profesionista, curajoasa, care sa nu mai aiba Iohamis nici un motiv s-o respinga? De ce, Doamne, nu avem si noi niste politicieni adevarati, care sa gandeasca cu capul, nu cu curul?

 - Tetelu, vorbeste frumos. Fiecare popor isi are politicienii pe care ii merita.

- Imi pare rau, Doamne, oi fi eu cretin, dar merit mai mult decat Liviu Zdragnea, Alina Burghiu si Calin Popescu Cariceanu. Daca as fi acum in locul lui Zdragnea, as gasi imediat macar un prim ministru mai bun ca Sevilia Haideh. De exemplu Flory din Vaslui. Este ortodoxa, are scoala vietii, este sinpatizata de mii de romani si nu are vulmerabilitati in relatia cu NATO. Domnu Zdragnea, va rog eu mult, nu mai faceti aceeasi greseala.

Puneti omul potrivit la Palatul Victoria, sau daca vreti neaparat femeie va sugerez sa o propuneti pe Gabriela Vrancioaia Firea, ca e din Bacau, casatorita cu un Pandele care nu are nicio problema cu Siria si nici cu Turcia ci doar cu plagiatul de la doctorat. Iar daca vreti neaparat turc la Guvern, numiti-l direct pe ERDOGAN ca el stie sa faca ordine imediat. Va baga pe toti la puscarie si zice ca de vina e Flatulah Gulem.

Hai, laikuri si prietenie la tot internetul.

 

Comentarii
Episoade recente toate episoadele