2/oct Tetelu si extensiile de par

Salut la Tetelejurnal. Bai nene, am citit pe internet ca procurorii de la DIICUR sau DIICOT sau DIICIOT, sau cum morti ma-si se mai cheama, a desfiintat o mega-retea de infractori din Tg Mures care se ocupa cu vinderea extensiilor de par, fara acte, fara taxe, fara facturi, sa-mi tuf una! Deci, procurorii DIICUR sau DIICIOT a rezolvat marea evaziune din tara cu fructe, legume si flori, i-a bagat la parnaie pe toti contrabandistii de tigari si alcool, pe aia care evazioneaza la carne, la paine, la grau, la constructii, si i-a rezolvat si pe teroristi, iar acuma s-a apucat de afacerile necurate cu extensii de par. Bai, esti nebun? Urmeaza ca procurorii sa-i ia la bani marunti si pe contrabandistii care vinde unghii false, silicoane, botox sau extensii de floci. Se duce dracului toata industria de beauty, clubing si video-chat din tarisoara asta, care este singurele industrii romanesti profitabile, cu mana de lucru profesionista. Daca procurorii DIICUR nu se cuminteste, o sa fie dezastru, sa moara Ciprian. Ce-o sa mai vada populimea la televizor, la emisiunile de show-biz? Asistente TV fara par, fara tate, fara cur? O sa fie moartea pasiunii, bai nene. Este ca am dreptate, Doamne?

 - Tetelu, oamenii aia de la DIICOT si-au facut datoria. Probabil ca au primit o sesizare si i-au dat curs, cum era si normal.

 - Era normal daca procurorii se ocupa mai intai de marea evaziune fiscoala, nu de niste extensii de par care pe mine ma excita cand le vad la femei ca Daniela Crudu, Loredana Chivu si Simona Trasca. Eu inteleg ca guvernul Grindineanu vrea sa scoata bani din piatra seaca, ca sa umfle salariile si pensiile. Dar oare nu se gandeste deloc si la fetele noastre din show-biz care fara extensii de par este ca niste maturi chele? Mai bine s-ar lua procurorii de evazionistii din spitale care face extensii de sani, de fese, de buze, de penis si nu plateste deloc taxe la stat. Dar iata si intrebarea de cultura sexuala: Flory, tu dai bon fiscual la toti clientii care vine la masaj? Continuam Tetelejurnalul. In afara de firmele multifunctionale, care ocoleste legea in mod legal, prin paradisurile fiscuale, in tarisoara noastra se face evaziune la greu, nu doar cu extensii de par. De 27 de ani statul roman este necapabil sa dea legi bune, sa avem si noi un mediu de afaceri ca in tarile subdezvoltate, unde clasa de mijloc poata trai fara evaziune fiscoala. Dar, iata ca am primit si raspunsul la intrebarea emisiunii. Flory zice asa: singura data cand am dat bon fiscal a fost atunci cand a venit un sef de la Garda Financiara si dupa masaj i-am bagat bonul in gura sa-l mestece si sa-i ramana in gat. Decat sa platesc impozit pe masaj erotic mai bine ma duc maturatoare la ROSAL. Multumesc Flory, iti apreciez sinceritatea si obraznicia ta. Hai, like-uri si prietenie la toata lumea!

Comentarii
Episoade recente toate episoadele