11/iul Tetelu si festivalurile

Salut la Tetelejurnal. Romania a devenit tara festivalelor de muzica haos si electronica. Avem Untold si Electric Castle la Cluj, Afterhills la Iasi si Neversea la mare ca sa nu mai zic de alea de la Bucuresti, care e in fiecare saptamana, sa moara Ciprian. E atat de multe festivale ca, daca nu esti atent, iti iei bilet la unu si risti sa ajungi la altu. Asta n-ar fi o problema, ca muzica e aceeasi, numai ca te bate paznicii de la Afterhills, de exemplu, daca te vede ca vrei sa intri cu bratara de Neversea la mana. Pe mine ma baga in ceata denumirile astea straine. Era mai usor de tinut minte, pe vremuri, festivalele. Aveam Crizanteua de Aur, Cerbul de Aur si Festivalul de la Mamaia. Alea era toate mari si late, chiar daca era proaste si avea in ele muzica de batrani, care nu mi-a placut sa o ascult niciodata. Acum, festivalele are muzica frumoasa, electronica, cum imi place mie, dar e greu de tinut minte. Acuma astept un festival de manele care sa se numeasca Without number. In rest, e bine ca se face festivale de astea, pentru ca si-asa romanii n-are nici o bucurie. N-are autostrazi, n-are bani, n-are nici un cacat. Macar muzica haos sa aiba. Eu ma duc la toate, fac orice. La Iasi, la Afterhills, am prins furtuna si mi-a luat vantu tatuajul de pe ceafa care l-am facut special pentru festival. Iar artistul meu care il rexpect este Gojira, care dupa Sandra si Gheorge Michael este cantaretul meu preferat numarul unu. Deci, ce voiam eu sa zic este ca festivalele astea e frumoase, dar e si grele. Ca si la Neversea am fost, ca sa ascult ce n-am apucat la Afterhills. Decat ca la Neversea n-am mai avut bani de bratara si am stat la Aftergarduri, afara. Acum strang bani pentru Untold, ca vreau sa-l ascult pe David Geta, alt idol care il am eu si care il ascult la casti, la maxim, cand ma uit la filme porno pe calculator. Doamne, tu crezi ca muzica asta e draceasca? Ca asa l-am auzit spunand odata la televizor pe parintele Pomohaci-Umeri-Craci?

 – Tetelu, nu ma bag. Daca voua va place si nu va indeamna la lucruri rele, n-am nimic impotriva. Doar ca eu nu inteleg muzica asta.

– Nici eu nu o inteleg, Doamne, dar imi place la ea ca vine gacici misto care bea si se tufe mai usor ca in realitate. E muzica cu finalizare, ca o observatie tehnica, asa. De aceea, rog toate fetele dragute, inclusiv Flory si Denise, sa se pregateasca si sa vina la Untold, ca voi fi acolo. Likeuri si prietenie la toti fanii de muzica haos din Univers!

Comentarii
Episoade recente toate episoadele