20/iul Tetelu si fotbalul

Salut la Tetelejurnal. Sa-mi tuf una, imi vine sa fomit carabusi cand aud ce prostii scoate pe gura politicienii nostri. De exemplu Liviu Zdragnea zice ca este rapidist de la varsta de 3 ani, cand abia invatase sa faca pipi la olita si-i crescusera primii doi dinti galbeni, de lapte. Si asta nu-i tot. Seful la PSD vrea sa ca partidul sa aiba echipa lui de fotbal, sa moara Ciprian. Bai, esti nebun? In toata lumea civilizata cluburile este detinute de patroni, cum ar fi la noi Gigi Becali sau Gica Hagi. In cazul asta patroana ar fi primaria Capitalei, adica Gabriela Firea, zisa Vrancioaia. Deci pe banii prostilor din Bucuresti sa tinem o echipa de fotbal care nu este altceva decat alta pomana electorala, alta forma de a da circ la populime. Apare asadar fotbalul de partid. Rapidul trece de la CFR la PSD pe banii primariei. Ce zici, Doamne? -

Eu nu ma mai uit la fotbal de cand Maradona a zis ca a dat golul ala cu mana mea. M-am enervat si am lasat fotbalul lui Scaraotchi.

 

- Si bine faci, Doamne, ca uite ce minuni se intampla. Iti dai seama ca in acest fel familia Pandele va fi cea mai mare patroana din fotbalul romanex, cu doua echipe, FC Voluntari si FC Rapid? Alo, doamna Firea, nu va ajunge ca FC Voluntari a castigat Cupa Romaniei cu ajutorul la sotul Pandele si cu ajutorul la braul Maicii Domnului? Mai vreti inca o echipa campioana, sa va voteze si populimea din Giulesti? Sau mizati pe sutele de mii de suporteri rapidisti care erau odata in toata tara? Eu cred ca socoteala dvs s-ar putea sa nu se potriveasca. Eu am fost Rapidixt cand eram copil si mergeam la meciuri sa dau cu pietre in militieni. Iar galeria de la Rapid era cea mai tare din tara asta si cea mai disidenta deoarece strigau inpotriva comuistilor. Va aduc aminte strigatura celebra cand Scornicestiul a batut Rapid din ordinul lui Ceausexu si Rapidul a retrogradat. Oamenii din stadion au strigat cu toti: Cine te-a bagat in B, Ceausescu PCR. Asta e spiritul adevarat al Rapidului, o formatie libera si independenta. Acuma voi vreti sa o confixati si s-o faceti echipa de partid? S-ar putea sa va iasa pe dos. Foarte bine, din partea mea sa aveti si 10 echipe a cate 10 milioane de fani, da' nu pe banii primariei, bai nene! Faceti pe banii vostri personali. Primarul Tudorache, de la sectorul 1, impreuna cu doamna Firea, este pregatiti sa bage milioane de euro in cururile la 25-30 de rapidisti, in loc ca de banii astia sa refaca bazele sportive din Bucuresti care e vai de curul lor cum arata. Pe voi va intereseaza fotbalul ca aduce voturi, nu va intereseaza sportul pentru copii, pentru oameni si pentru performanta. Sportul in Romania e o jale! Nu se vede la orizont nicio Nadia Comaneci, niciun Ilie Nastase, niciun Gica Hagi, nici macar un Adi Mutu. Iar cu Simona Halep singura, nu se face primavara. Niciodata sportul romanex nu a fost mai slab ca azi. In afara la voturi, primarii mai sifoneaza si bani de la cluburile respective de fotbal pentru tufat amante in Tenerife, ca nu mai stie nici dracu cate milioane a ajuns la fotbalisti, si cate in silicoanele secretarelor de la primarie. Hai, ca iar m-am enervat si-mi vine sa fomit din nou. Laikuri si prietenie la toata lumea!

 

Comentarii
Episoade recente toate episoadele