15/mai Tetelu si fotbalul romanesc

Salut la Tetelejurnal si felicitari domnului Gica Hagi, regele romanesc al fotbalului! Omul ne-a aratat ca regele ramane rege si cand se duce pe banca. A facut oameni fericiti pe teren, ne-a scos pe strazi de bucurie cum nici un politician n-a reusit sa ne scoata, iar acum a castigat campionatul cu niste copii care i-a crescut el de mici. Din pacate, exista niste dementi care ma enerveaza si din cauza la care eu prefer sa ma uit la filme porno in locul la campionatul romanesc. Ei este Gigea Becali, de la FCSB si aia de la Liga Profesionista de Fotbal. Becali e atat de nebun incat a bagat milioane de euro in cei mai buni jucatori romanesti fara sa castige nimic cu ei. E ca si cum as face eu imprumut la banca ca sa scot o gagica in oras, iar dupa ce mancam si bem la restaurant si ne simtim bine, cand sa coboram din taxi la mine la bloc, ea ramane cu soferul. Acuma, conducatorul de oi din Pipera zice ca regulamentul e scris gresit si ca, de fapt, el este campion. Lumea zice ca el nu stie sa piarda, ceea ce este adevarat, dar si aia de la LPF care a facut regulamentul e niste cretini necompetenti. Ei ne arata ca fotbalul asta e fix ca tara. In ceata totala. Nimic nu e clar. Asa cum e legile din codul penal, si nimenea nu intelege ce este ala abuz in serviciu, asa e si regulamenturile de fotbal. Daca in viata reala ai furat o suta de milioane de euro, legea te poate scoate erou national, ca asa e facute legile, are fisuri, portite, ferestre, e facute decat pentru prosti. Daca la fotbal ai castigat un campionat, vine unii jmecheri si demonstreaza ca de fapt esti pe locul doi.  Nimeni nu poate spune care este adevarul, pentru ca totul e negociabil. Cand legile si regulamenturile e scrise prost, cum morti ma-sii vrem sa fie aplicate corect? Normal ca de asta profita toti infractorii si golanii care nu le place munca si cinstea. Si-asa romanii nu recunoaste autoritatea la nimeni. Reguli proaste le trebuia lor? Daca Becali castiga in tribunal campionatul in locul lui Hagi, care l-a castigat pe teren, la primul meci al nationalei la Bucuresti intru pe teren in gol pusca, cu o plancarta agatata de plua care sa scrie: jos cretinii care ne conduce.  Doamne, zi si tu, ca esti arbitrul suprem, tie iti este clar sau nu ca Hagi a castigat campionatul?

- Tetelu, la voi singurul lucru clar este ca nu stiti fotbal. Degeaba va dati cu capul de masa la meciuri daca nu stiti sa dati cu piciorul in minge.

- Doamne, daca nici tu nu poti face lumina in acest caz, atunci o sa ma adresez mai sus. La Ambasada Americii. Ei este singurii care roamanii le stie de frica. Uite ca iar m-am enervat din cauza la fotbal, ceea ce am zis ca nu mai fac de cand eram eu in echipa cartierului si ma punea coechipierii sa stau in poarta, legat cu mainile de bara de sus. Likeuri si prietenie la toata lumea!

Comentarii
Episoade recente toate episoadele