28/dec Tetelu si Ghiţă

Salut la Tetelejurnal! Mi-a stat de Crăciun sarmauan-n gâtlej, si nu am putut sa beau nici macar 8 beri ca omul normal, când am auzit că Sebastian Ghiţă a fugit din ţară. Dupa ce ne-a fugit din tara creierele şi curvele şi acum ne fuge şi politicienii?!

Ce se alege de noi, Doamne? Plus c-a murit şi George Michael, care este pentru mine cel mai mare conpozitor de cantece pe care iti vine sa tufi. Nu se poate aşa ceva! Unde eşti tu Ţepeş, Doamne! Vă spun io unde era Ţepeş! Exact pe sigla la partidul lui Ghiţă, PeReU, un partid cât o plua de mare, cu care Ghiţă a ramas in mana ca n-a intrat in Parlament ca sa-si pastreze inumitatea.

Dar hai, să ne amintim de patriotul Ghitza adanca simtire patriotica care  iti da si lacrimile cand vezi ce beat era. Deci “A sosit ziua dreptăţii, ziua sfânt-a libertăţii” – nu cred ca se potriveste la domnul Ghitza, că ziua libertăţii s-a cam dus, cu tot cu cele 60 de milioane de lei, cauţiunea plătită de el pentru a fi liber şi pe care acum o s-o ia statul. Cu banii ăştia, daţi de Obrăznicia Pământului – Ghiţă, luam Cuminţenia Pământului de Brancusi şi ne mai rămânea şi de patru şcoli plus clopotul de la Catedrala Mântuirii Neamului. Ceva, ceva avea dreptate Sebi când spune „noi suntem aici pe veci stăpâni” - el, cu ai lui de la PSD, chiar au fost stăpâni aici apropate toti astia 27 de ani de la revolutie. Totuşi, ce ironia sorţii pentru Ghiţă?

Exact când pesediştii lui au făcut cel mai mare scor în alegeri din '90 încoace, el n-a intrat în Parlamet şi trebuie să fugă prin Turcia sau Emirate să serbeze Crăciunul la moschee. Ăia care îl urmăreau, alde SRI, poliţie, paznici sau ce câcat mai erau, cică l-au pierdut pe mafiot, că ăsta mergea prea tare cu maşina pe DN 1. Ete vax! Înainte de crăciun, pe DN 1, se merge mai repede pe jos decât cu maşina, aşa aglomeraţie este. Sau poate aşa l-or fi pierdut.

La Comarnic se mergea bară la bară, Ghiţă s-a dat jos din maşină şi a luat-o la picior. Hai, bă, tată, ne lăsaţi cu vrăjeala asta! Aţi vrut să-l faceţi pierdut ca şi pe Hayssam care s-a împiedicat pe la el prin sufragerie, unde era supravegheat la domiciliu, şi a ajuns în cala unui vapor cu berbecuţi.

Şi acum întrebarea de cultură sexuală: Flori, tu dacă ai sfătui pe cineva să fugă din ţară, cum l-ai sfătui să o facă: la pomana porcului ca Ghiţă, pe DN1 sau pe centură? Aşteptăm răspuns impertinet şi sclipitor. Oricum mesajul lui Sebi Ghiţă, care a vândut statului softuri de sute de milioane de euro, pentru noi, proştii, este unul simplu: „Softuf pe mă-ta de DNA! Am plecat! V-am pupat!”

Dar iată că a răspuns Flori la întrebarea „Flori, tu dacă ai sfătui pe cineva să fugă din ţară, cum l-ai sfătui să o facă: printre berbecuţi, la pomana porcului ca Ghiţă, pe DN1 sau pe centură?” Flori zice aşa: „Pe centură l-aş sfătui să fugă ca poate face si ceva sex cu fetele de acolo, ca daca il prinde si intra la parnaie o sa mai faca sex doar cu colegii statuti care asteapta prospatura.” Genial! Mulţumim Flori! Aceeasi perversa inteligenta care te cunosc.

În încheiere trebuie să remarc că ITistul Ghiţă, care a vândut statului numai programe windows, adică ferestre, va trebui acum să monteze la programul ferestre şi programul gratii. Asta e viata! Dar, deocamdata, prinde hotul scoate-I ochii. Eu il salut pe nea Ghitza si il felicit ca a reusit sa faca de cacat tot sistemul se servicii secrete si de paza la granitza, care costa miliarde de euro din banii nostri de taxe si care , daca vrea omul sa dispara cu tot cu secretele lui, dispare si se pisa pe freza la toata justitia reformata din tara asta.

Hai, likeuri şi prietenie la toată lumea şi aveţi grijă pe unde fugiţi din ţară!

Comentarii
Episoade recente toate episoadele