11/ian Tetelu şi Ghiţă 2

Salut la Tetelejurnal! Urmăresc la televizor, odiseea şi iliada şi mioriţa la serviciile astea care se tot ceartă Sebastian Ghiţă cu ele. Deci i-aş sugera lu' Sebi Ghiţă, pe partea de servicii inteligens la care mă pricep, să puie, dracu, pe masa aia la care vorbeşte cum vorbea Ceauşescu la popor de revelion, o faţă de masă cum am eu pe masa asta. În felul ăsta va fi mai convingător şi mai credibil. Care oricum el spune numai incredibil şi senzaţional şi şoc şi groază. Deci după ce pune o faţă de masă să pună şi două microfoane şi o perdea d-aia de cinematograf în spate, cum avea, tot pe vremea lui Ceauşescu, ambasadorii la ţările africane, care vorbea la noi la TVR, că oricum alte ţări nu mai ne băga în seamă. Am văzut acum că şi fostul preşedinte Traian Băsescu se întâlnea cu acest Ghiţă la portiţă, la clubul diplomaţilor. Care Ghiţă ăsta spune că se vedea el cu Laura Cruduţa în tot felul de locaţii secrete ale SRI ului, CIAului şi KGB ului care se numea K14, K12, T13 şi plua mea ce numere şi cifre mai îndruga el acolo-şa. Eu m-am văzut decât de trei ori cu o fată la B2, care era pe vremuri o discotecă în regie şi de atunci nu mai îmi dau întâlniri d-astea codificate cu cifre, că şi la mine atunci, ca şi la Ghiţă acum, s-a dus dreacu statul de drept. Bagaboanta aia nu a vrut să se tufă cu mine, asa cum nici Ghitza nu vrea sa fie tufat de DNA. Deci, domnul Băselu se ceartă în continuare cu binomul care i-a arestat gagica, pe Udrea.

Eu nu cred în poveştile astea cu binomul DNA/SRI. Decât că sunt gata să linguşesc puterea, dacă ea e la serviciile secrete, care în general şi mereu face numai bine la ţara noastră, că eu şi cu securistul Stamate m-am înţeles mereu bine şi am avut decât de câştigat, nu ca prostul de Băsescu. Stamate, securistul care m-ajuta pe mine în comunism să-mi iau apă minerală pe sub mână, iar acum lucrează la SRI şi ţine cu America şi cu libertatea şi democraţia noastră, e un om de treabă care i-a cumpărat lu' mă-sa două blocuri în Floreasca, unde a copilătit şi el ca fiu de securist. Şi d-asta îi spun şi la domnul Băsescu, să-şi bage minţile în cap să ţie cu securiştii care vrea decât binele ţării noastre. Eu am cunoscut decât binomul lui Newton la liceu, care m-a şi dat profa de mate afară exact când o bulăneam pe colega mea Teodora Pintilie, care avea faţă de pechinez cu mustaţă. Deci eu cred că binomul face bine, nu cum spune Ghiţă. Doamne, la voi acolo există vreun binom?

- Este Mihail si Gavril, Constantin si Elena, Petru si Pavel.

- Şi din ei care îl urmăreşte mai tare pe Băsescu şi Ghiţă?

- Tetele, toti acestia sunt sfinti, ceea ce SRI si DNA nu sunt, ba chiar umbla vorba ca ar fi calcat stramb de cateva ori.

- Asa e Doamne, iti multumesc pentru raspuns.  Şi acum întreberea pentru Flori: Flori, tu ai face sex cu binomul sau cu trinomul? Revenind la serviciile noastre eu m-aş băga să lucrez cu ele şi să pun bazele nu ale Servicului Român de Informaţii, ci ale Şomajului Român de Informaţii că nu-mi place să am serviciu. Dar iată că a răspuns Flori la întrebarea „Flori, tu ai face sex cu binomul sau cu trinomul?” Ea zice: Eu am mereu ofiţeri la mine la masaj care se relaxează pentru ţara noastră. Dar dacă oamenii sunt curaţi am făcut şi sex în binom sau trinom, care îi zice la noi threesome şi a fost bine. Totusi e mai bun trinomul fiindca se plateste mai mult, pretul e mai mare. Şi dacă e şi petru ţară şi NATO cu atât mai bine. Bravo, Flori, eşti o patrioată adevarata. Te iubesc. Hai, likeuri şi prietenie la toată lumea!

Comentarii
Episoade recente toate episoadele