25/apr Tetelu si gratierea lui Basescu

 

Salut la Tetelejurnal. Recunosc ca in tinerete am tinut mai mult cu Basescu decat cu Steaua si Dinamo, care era echipele mele preferate la fotbal. Am crezut in el mult si eram convins ca cu el presedinte n-am sa mai stau sa frec plua intr-o tara de hoti, ci am sa stau sa frec plua intr-o tara de cinstiti. Doar ca ce spune acuma Traian Basescu despre gratiere este lucruri total opuse fata de alea care le spunea cand avea putere mare. Pe vremea lui a crescut muschii la DNA, pe vremea lui a inceput sa se faca primele arestari care sa vada lumea ca in Romania se face justitie. Eram sigur ca la Cotroceni si la alte institutii care le controla el se afla niste oameni buni care pedepseste hotii. Numai ca dupa ce nu a mai avut putere, oamenii lui Basescu a inceput si ei sa mearga cu catusele pe la televizor. Cum le-a batut mascatii in geam, cum alde Base si-a schimbat discursul si a devenit mai intelegatori cu coruptia care pana atunci era dusmanca lor numarul unu. Cu amendamenturile astea care le-a depus in Parlament, Basescu nu doar ca s-a pisat pe toate ideile lui despre stat de drept si justitie, dar s-a pisat si pe toti intelectualii care l-a sustinut orbeste in trecut, si acuma nu mai inteleg nimic desi sunt foarte destepti. Nici pe Cordin Stefanexu, chelul de la revolutie care e acum smardoiul sef de la PSD, nu-l vedeam in stare sa spuna asemenea prostii la tv. Doamne, poate tu stii mai bine. Oamenii se dileste la cap cand ramane fara putere, sau cand imbatraneste si le moare hormonii?

VO: Tetelu, ai dreptate. Sunt oameni care o iau razna cand nu mai sunt la conducere, sunt oameni care la batranete devin senili si sunt oameni dereglati de la bautura. Cum e si cazul tau, stii foarte bine.

Tetelu: Doamne, recunosc ca imi place berea. Mi-as umple boilerul de la baie cu bere si as sta toata ziua in cada, cu para de la dus in gura, dar niciodata nu am avut initiative la bautura. Singura data cand m-a apucat sesizarile beat a fost mai demult, cand am organizat un puci ca s-o dau jos pe baba de la asociatie. Din pacate, am adormit cand incercam s-o fortez sa-si semnze demisia in alb, m-a prins vecinii si m-a rupt din bataie. De aceea, sfatul meu este ca atunci cand beti sa nu mai scrieti. Nici scrisori de dragoste, nici demisii, nici macar amendamente. Va pup. Pana data viitoare, likeuril si prietenie la toata lumea.

Comentarii
Episoade recente toate episoadele