14/feb Tetelu si Grindeanu

Salut la Tetelejurnal! Cea mai mare lovitură a politicii româneşti a venit sâmbătă noaptea. Deci, cand populimea doarmea dusa dupa o saptamana de munca sau de demonstratii, premierul Grindineanu a ieşit şi el la restaurant, ca băieţii, cu doi smecheri şi cu trei gagici care ziceai ca e coborate din revistele pentru onanisti, asa de bune erau. Toti au fost pozaţi pe video şi daţi la revista Hamham. Eu cand am vazut asta pe Facebook, mi s-a urcat singele in cap de nervi. Deci, băi Grindinene, in loc sa stai dracu cuminte ca te injura o tara intrega, sâmbătă la 2 noaptea, tu o arzi prin restaurante de lux din lacul Herăstrău. Ce mai intelege populimea PSD-ista din cacatul asta al tau, Grindene? De ce striga ei in strada ca te sustine? Pe cine sustine? Pe un smecher care se simte bine in companii dubioase? Ce zice sotia ta cand te vede la doua noaptea in carciumi cu asemenea pasarici? Cand a vazut pozele astea cu tine eu cred ca Liviu Zdragnea a vrut sa-si dea foc cu GPL, sa moara Ciprian.

De ce nu te-ai dus si tu la Cocosatu, la Ciresica sau la bufetul garii, sa bei o bere de pisat cu proletarii si cu femeile de servici care spala vagoane, ca asa ii sta bine unui social-democrat adevarat, iese cu proletarii nu cu baietii de Herastrau. Sau altfel: le chemai pe paraşutele alea la tine la guvern, unde nu te vede lumea. Se oprea baietii aia cu Roverele lor şi lua o şaorma cu caracatiţă de pe bulevardul Mihalache, şi petreceaţi voi acolo, ca studenţii, in birou la tine, care puteaţi să şi vomitaţi, în decolteul la fetitze, că nu se supăra nimeni şi nu te vedea nici nevastă-ta pe site-ul Hamham. Iarta-ma Doamne, dar m-am cam enervat si am vorbit urat.

- Nu-I nimic. Si eu m-am enervat cand am vazut pozele alea.

- Vezi, Doamne, ce greu e sa fii roman? Cate cacaturi rebuie sa inghiti de la politicieni mincinosi si ipocriti? Cel care a plătit masa de la restaurant, nu stiu cum il cheama, cică a fost condamnat la 3 ani de puşcărie, dar a scăpat cu un certificat medical care spunea că nu suportă detenţia ca e bolnav tare. Deci ăla a reuşit să scape de pârnaie, fără ordonanţe, fără mizerii, fără să facă oamenii pleumonii stând în ger. Poate d-asta a mers Grindineanu cu el. Gen: Ia zi, bă şi mie cum ai driblat pârnaia, că noi ne chinuim cu boul de Iordache?! Dar stai să transmit şi întrebarea pentru Flory: „Dragă, Flory, tu l-ai fi primit la tine la salon în aceste zile pe prim premierul Grindineanu?” Mersi, aştept răspuns imediat

Bă, Grindinene, de ce ai ieşit tu cu nişte pocnitori de douj de ani la restaurant şi nu ai scos la băut femeile alea de la Cotroceni care te sustine cu atata forta? Nu era corect aşa? Păi alea, dacă mânca fruncte de mare, întreba unde să scuipe ochii la homari, ca saracele nu stiu ce-s aia. Pe Floricica dansatoarea de ce n-ai scos-o la o tochitură de creveţi în crustă de sare, sau ce căcat de fonfleuri mai vă pătaţi voi cravatele când vă cade din gură p-acolo, prin Herăstrău? Ştii care e paradoxul dureros, bă, Grindinene: că tu mergi în restaurante în care merg corporatiştii care te-njură, ca ăia au bani de Herăstrău, nu ăştiălalţi, ai tai, batrani si amarati de la Cotroceni. Dar, uite că a răspuns şi Flory la întrebarea „Dragă, Flory, tu l-ai fi primit la tine la salon în aceste zile pe prim premierul Grindineanu?” Ea zice: Dacă venea îi făceam un masaj se retragea imediat si ordonanta si isi dadea si demisia, tot atunci. Deoarece vedea ca e mai bine sa te maseze o fata curata si cinstita decat sa te tufe zeci de mii de oameni in Piata. ” Bravo, Flory, #sex, #joscoruptia, # muielahoti. Hai, like-uri şi prietenie la toată lumea!

 

Comentarii
Episoade recente toate episoadele