16/iun Tetelu si Grindeanu

Salut la Tetelejurunal! Mi s-a intersectat în cap două ştiri importante: Litera 1: un buzoian, care medicii  i-a tăiat din greşeală penisul şi acum cere despăgubiri de 500.000 de euro şi litera 2:  Grindineanu care i-a tăiat Silviu Dragnea testiculele şi vrea ca să-l dea afară de la guvern.

Un domn din Buzău a fost victima la malpractisul medicilor şi deşi ajungese la spital cu probleme urinale, adică de pipi, a sfârşit bietul om cu probleme de penis care nu-l mai are, sa moara Ciprian. Omul cere acum juma de milion de euro despăgubiri şi mi se pare normal. Eu zic Doamne fereşte, că, la câtă bere fur din Carefour ca să beau, penisul mi se pare indispenisabil mai ales pentru pipi. Şi mai ales ca imi trebuie si ca sa fac pipi pe guvrnarea PSD, care se ceartă ca tâmpiţii. Când am auzit de remaierea guvernului, eu m-am convocat singur cu Velicu la subsol, unde am decis să facem o evaluare a activităţii miniştrilor în aceste şase luni.

La evaluare ne-a dat în mare cam ca la pesediştii lui Dragnea. Adică ne-a plăcut de Lia Olpuţa Vasilexu, care pentru noi e mai importantă decât actriţele din filmele de adulţi, care io şi cu Velicu ne-am tufe şi mâine cu ea. Ne-a plăcut activitatea ei de a-şi vopsi părul în roşu, culoarea noastră preferată şi a lui partidul PSD. Mai ne-a plăcut într-un mod cu totul special ministrul agriculturii Petre Deaia,  un om care ar trebui pe veşnicie păstrat în guvern ca să facă oamenii să râdă. Pentru că, nu-i aşa?, lângă o frunză mai găseşti o oaie, dar lângă o oaie nu găseşti un ministru asa de prost ca Deaia. Oaia lui Daea ar mai trebui păstrată în guvern chiar ca prim ministru.  Ea este simbolul acestei guvernări care a făcut-o de oaie. Dar s-o întrebăm şi pe Flory despre asta: „Dragă, Flory, tu ce miniştri ai evalua pozitiv din guvernarea Grindeanu?”

Revenind la acest sex în grup pe care guvernarea PSD îl face cu noi, vreau să mai vă amintesc de un cuplu de trei gay din tara Columbia care au cerut dreptul de a se căsători toţi trei si s-a aprobat. Ceea ce eu sunt perfect de acord deoarece este visul meu sa fiu casatorit cu doua femei odata, denise Rifai  si Flory din Vaslui sau Gabriela Vrancioaia Firea si Olgutza Vasilache,  nu conteaza.  Deci eu vreau sa se faca referendum pentru famila din trei persoane, indiferent de sex. Sa facem exact cum s-a casatorit Dragmea cu tot guvernul pe care acuma il tufe cum vrea el. Deci eu pledez pentru familia mixta inclusiv pentru căsătoria lui Petre Daea cu o oaie sau doua. Dar iată că a răspuns şi Flory la întrebarea: „Dragă, Flory, tu ce miniştri ai evalua pozitiv din guvernarea Grindeanu?” Ea spune: Nu ma intereseaza guvernele si politicienii mincinosi. Totusi pentru Sorin Grindeanu, care imi place deoarece are o freza moderna, am o sugestie: in loc sa-si dea demisia , mai bine sa-i dea lui Liviu Dragnea penisul taiat de medicii din Buzau ca sa vada acesta foarte clar ce a ajuns PSD-ul  in ochii populatiei, de cand este el presedintele partidului. Bravo, Flory, sclipitoare ca-ntotdeuna! Mulţumim. Petre Daea preşedinte! Ana Birchal si Carmen Dan prime-ministre. Silviu Zdragnea imparat. Imparatul mustelor. Hai, like-uri şi prietenie la toată lumea!

Comentarii
Episoade recente toate episoadele