21/dec Tetelu si Ignatul

Salut la Tetelejurnal. Astazi este Ignatul si boul de Velicu m-a rugat sa taiem porcul la el in apartament. Bai, esti nebun? Dupa ce ne-am imbatat cu tuica fiarta, Velicu a scos din baie un porc de 80 de kile si a scris pe soriciul lui, cu vopsea rosie, Dragmea prim ministru, de fericire ca PSD-ul a castigat alegerile. Pe mine m-a pus sa-l ajut sa tina animalul in cada, si sa-i toarne pe gat doua kile de palinca ca porcu sa moara de betie si fericit, nu cu cutitul in gat ca la marlani. Beat manga, de spaima ca va muri fara sa vada cine-i primul ministru propus de PSD, porcul s-a smucit, a scapat liber in apartament si a inceput sa alerge ca atletul Usain Bolt prin casa facind praf televizorul curbat al lui Velicu cu Led 4K, vitrina cu pahare de plastic, calculatorul cu Fifa 20017 si doua tablouri in ulei cu femei dezbracate decupate din revista Play Boy. Eu in timpul asta m-am cacat pe mine de frica, sa nu ma muste porcul de plua cand a trebuit sa fac pipi. Cu un ochi ma uitam pe gaura cheii si cu altul faceam pipi in wc. Oare de ce mi s-a intamplat tocmai mie toate astea?

 - Tetelu, nu stiu de ce, dar am senzatia ca ai exagerat putin.

 - Ai dreptate, Doamne. Am exagerat cu bautura, e adevarat, dar macar am rapus porcu. A murit de betie, in balcon cand vroia sa sara peste Sandero lui nea Puiu, piticul de la ap 7. Il stiti. Sa moara Ciprian, porcu a mierlit-o in balcon, deci. Velicu ca sa-l parleasca mai usor, a luat niste haine de-a lui nevasta-sa, le-a stropit cu spirt, si le-a aruncat peste porc dupa care le-a dat foc.  Iesea fum ca de la Sidex Galati. Un vecin a chemat pompierii si in zece minute balconul si tot apartamentul lui Velicu s-a umplut de apa, porcu' a inceput sa pluteasca, si s-a scurs pe scari pana la parter, in fata blocului cand porcul a inviat din betie si a fugit dupa o haita de caini vagabonzi care vroiau sa-l tufe. Deci ce am reusit noi cu porcul in ziua de ignat? Exact ce a reusit PNL-ul in ziua de votare, un cacat. Si apropo de votare, Doamne, de ce nu-l vrea Iohannis pe Liviu Dragmea premier, si de ce Ramona Tzurcanu noua sefa de la PNL, zice ca dreapta ar face un guvern? E nebuna? Nu-si da seama cat e de penibili? Dupa ce au luat-o in gura ca la mondiale, macar ar trebui sa taca dreacu din gura.

Fata asta Ramona de la PNL imi aduce aminte despre o carte cu mult sex, Suge-o Ramona, care am citit-o pe internet decat titlul ca mi-a placut mie si dupa aia m-am plictisit ca nu avea poze. Deci era sa-l bat pe boul de Velicu, ca a pus botul la promisiunile electorale si a votat cu partidele de stanga, ca sa-i umfle lui salariul de la 1250 la 1450 de lei fara sa faca niciun efort, asa din senin. Ce noroc au unii boi, Doamne.  Dar iata si intrebarea de cultura sexuala: care parte din porc este cea mai importanta pentru sex, muschiuletul, ceafa sau carnatii? Flory, cred ca esti pe receptie. Deci dupa fuga porcului de acasa, am tras concluzia ca suntem mai prosti decat PNL-ul, ca nu ne duce capul, ca porcul a fost mai destept decat noi si ca nu suntem in stare de nimic, nici macar sa imbatam un porc ca lumea. Dar iata ca avem si raspunsul de la Flory. Ea spune asa: pentru un sex reusit cea mai importanta parte a porcului este portofelul.  Bravo, Flory, esti imbatabila. Pentru tine as accepta sa fiu si eu porc o noapte ca sa-ti dau portofelul. Hai, laikuri si prietenie la toata lumea!

Comentarii
Episoade recente toate episoadele