13/apr Tetelu si invazia extraterestrilor

Salut la Tetelejurnal. Astazi voi vorbi despre extraterestri si mai ales despre populimea care crede in ei. Niste cetateni s-a intalnit la o conferinta in capitala ca sa vorbeasca despre contruirea unei ambasade si a unei piste de aterizare pentru omuletii verzi. Cica pista si ambasada costa 37 de milioane de dolari, dar presedintele Iohannis inca nu a dat autorizatie de constructie, sa-mi tuf una. Asa-zisa religie a raelienilor zice ca oamenii a fost facuti de extraterestri, in laborator, dupa chipul si asemanarea lui Cristi Borcea. Acum 10 milioane de ani  extraterestrii a calatorit in viitor si a luat o poza din parnaie, cu fostul patron de la Dinamo. Ia sa vedem ce s-a intamplat la conferinta raelienilor.  

Astia isi spun raelieni de la francezul Rael, care se zice ca a fost rapit de extraterestri in 1973 si apoi readus pe pamant ca sa pregateasca victoria in alegeri a lui Marine Le Pen. Mai bine le spunea velicieni, de la boul de Velicu, care si el se jura ca l-a rapit extraterestii din fata de la farmacia Actena, l-a dus cu farfuria lor in galaxia Andromeda, colt cu galaxia Gututenberg, unde i-a implantat in cap un program de monitorizare a schimbarilor climaxterice. Velicu zice ca in 2-3 ani incalzirea globala ne va micsora penisurile cu 10 centimetri, respectiv sanii cu 150 de grame. Ia sa vedem ce mai spune sectantii raelieni.

Mie mi se arata ca si cum totul este o facatura, sa moara Ciprian. Cineva isi bate joc de acesti raelieni, ii duce cu zaharelul ca sa le ia banii de pensie, sa-si faca ei pista de aterizare de miliarde in tara lor. Bai, esti nebun? Asa este, avem in Romania mai multe locuri unde deja s-a operat. S-a operat la privatizari, s-a operat la asfaltari, s-a operat noaptea, ca hotii, s-a operat peste tot unde a fost ceva de furat. Si asta fara extraterestri. Era oameni de-ai nostri, raelieni ca Mazare, Fenechiu, Ghita, care a ajuns miliardari dupa ce a jefuit tara. Deci, daca ma aude vreun extraterestru, acuma am sa le dau un sfat: Alo, extrasterestrilor, nu are rost sa veniti in Romania ca nu mai e nimic de furat. Ati intarziat. daca veniti totusi va rog mult sa treceti pe la ministrul de justitie, Tutorel Toater care sa va faca o evaluare in care sa va spuna ca sunteti niste labagii care nu au ce cauta aici, dar ca totusi e oportun sa veniti. Hai, laikuri si prietenie la toata galaxia. 

Comentarii
Episoade recente toate episoadele