28/nov Tetelu si mancarea expirata

Hatz! la Tetelejurnal. Bai nene, mi-a venit sa fomit cand am vazut ce marfuri expirate a gasit inspectorii OPC intr-un magazin din sectorul 4 si ce sanctiuni de cacat a dat. Carne expirata de 3 ani, branza cu miros de motorina, hamburgheri cu aripi de gandaci si iaurt care daca l-ai baut, ori ai dat pe loc ortu' popii, ori ai stat pe veceu trei saptamani, cu perfuzii in vena. Pentru toate aceste mizerii si multe altele, de-ti vine sa-i spanzuri pe patroni, sau macar sa le tai plua cu drujba, OPC-ul a dat niste sanctiuni de rasul curcilor, sa-mi tuf una.

Ia priviti reportajul de la PROTV, poate-l recunoasteti pe vanzator si tura viitoare mancati cacaturi din tomberoane, ca este mult mai sanatoase decat astea care le-a gasit OPC-ul la raft.   

 Ma scuzati, dar mi-a venit sa fomit iar cand am vazut aceste imagini si am baut o gura de apa. Patronii neconstienti profita ca populimea, in loc sa beleasca ochii pe etichete sa vada ca marfa-i expirata, se bucura ca da cu 50 de bani mai putin. Si pe urma isi cheltuie toata leafa sau pensia pe pastile, ca le-a murit plua. Asta daca are noroc sa scape cu viata dupa ce haleste tone de alimente cu salmonela, stafilofloci aurii si bacili clock. Ce nu pot sa inteleg in ruptul capului este de ce legile sunt atat de proaste, bai nene. Pai tu, organul pluii de control, OPC-ul adica, il prinzi pe nesimtit ca otraveste populatia si ii dai decat o amenda, fie ea si de 20 de mii de lei?! Astea-s legi, stimati parlamentari, dragi defutati si senatori? Cu ce le-ati gandit, cu curul? In tarile civilizate, daca te-a prins organul de control cu mizerii expirate la raft, in secunda doi ti-a inchis sandramaua si nu mai pupi in veci magazin alimentar. Pe viata. Trebuie sa te apuci de alta meserie. Nu e suficient ca in tara intra toate gunoaiele alimentare, pline de hormoni si de chimicale, mai avem si legi cretine, care le permite la banditi sa otraveasca populimea. Dar iata si intrebarea pentru Flory: ce pedeapsa ai propune tu pentru comerciantii care ne baga pe gat produse expirate? Continuam Tetelejurnalul. Tin minte ca ultima cand am dat la rate de la indigestie cu bacteria E-coli a fost la o nunta, din cauza la tortul miresii care era facut din frisca expirata si cu oua clocite. Am lesinat cu capul in frapiera si m-am trezit la reanimale, sa-mi tuf una! De atunci si cand ma duc la Altex sa-mi cumpar un film porno nou eu ma uit la data fabricatiei, care la ei nici nu se pune problema de marfa expirata. E mai proaspete aspiratoarele si aragazele la Altex decat salamele si carnatii de la alimentara lui nea individul din reportaj. Iata ca Flory ne-a si raspuns, prompta ca de obicei. Ea zice asa: eu pe banditii astia care ne intoxica cu alimente otravitoare i-as chema la salonul meu si le-a da o maseoza de 65 de ani, fara dinti, nespalata, cu unghiile pline de pamant, si mirosind a usturoi. Sa vada si ei ce inseamna sa servesti oamenii cu produse expirate. Bravo Flory, le-ai tras-o din  nou. Sper ca mie sa nu-mi dai marfa expirata cand vin la salon. Te pup. Laikuri si prietenie la toata lumea!

 

 

Comentarii
Episoade recente toate episoadele