2/aug Tetelu si manualele de sport

Salut la Tetelejurnal. Bai nene, imi sare creierii pe pereti de nervi cand vad ce ministru a pus PSD-ul la Educatie. Ministrul Liviu Plop, ala care l-a scos basma curata pe Victor Fonta la faza cu plagiatul, are boala manualelor scolare, care zice el ca este nesuficiente si mai trebuie carti la educatie fizica si la dirigintie. Bai, esti nebun? De asta este invatamantul romanesc de cacat, ca nu are manual la sport si dirigintie? Fiti atenti ce lectii este in cartea de sport de clasa a 5-a bagata pe gat elevilor de ministrul Plop: adunarea in linie pe un rand si pe doua randuri, pornire si oprire din mers, mersul piticului. Oare de asta are pitici pe creier ministrul Educatiei, ca nu a invatat din manual mersul piticului si acuma populimea rade de el ca face tumbe si sta capra la comanda lui Zdragnea? Oare s-a plans profesorii de sport la pesedeu ca nu are manuale sa-i invete pe elevi pornirea si oprirea din mers?! Doamne, eu nu pricep ce-i cu prostia asta cu manualele de sport. Daca era vorba despre manuale de educatie sexuala, cu poze din revistele Playboy si Hustler, as fi inteles. Oare este elevii nostri atat de prosti, incat nu poate face mersul piticului decat daca il citeste din carti? Ce zici, Doamne?
- Eu zic ca s-ar putea sa existe interese ale unor functionari din ministerul Educatiei care au relatii apropiate cu unele edituri.

 - Ai dreptate, Doamne, la asta m-am gandit si eu, dar mi-era teama sa o spun cu voce tare. Ideea ministrului Plop cu manualele de sport este cu atat mai cretina, cu cat lectiile astea de miscare pentru elevi se gaseste explicate in sute de filmulete pe Youtube. Elevii de clasele 5-8 va avea manual de sport pentru zeci de discipline, de la haltere, hochei pe gheata si hochei pe iarba, pana la sarituri cu schiurile, sanie, schi alpin si yahting, sa-mi tuf una. Mai urmeaza decat ca ministrul Plop sa bage yahtingul si hocheiul pe iarba ca probe la examenul de Bacalaureat pentru ca tot cacatul asta sa aiba si mot. Si acum intrebarea pentru Flory. Tu ce crezi, ar trebui ministrul Plop sa introduca la clasa a 5-a si un manual de masaj erotic cu finalizare? Continuam Tetelejurnalul. In loc sa reduca numarul de materii, ca si asa elevii este cocosati de ghiozdane, in loc sa bage bani in terenuri de sport si toalete cu apa curenta si dusuri, sa aiba copiii unde se spala dupa ce sare capra, ministru Plop arunca milioane de lei in manuale de sport care va fi numai bune de sters la cur in scolile de la tara, unde veceurile este in fundul curtii si elevii joaca fotbal pe izlaz, dribland gramezile de balegar de la vacile care paste gazonul in locul la masinile de tuns iarba. Si asta nu-i tot. Ministrul Plop baga si manuale de dirigentie, sa nu mai faca domnii profesori consiliere dupa ureche despre cum se pune corect prezervativul si cum se da Buna ziua unui cadru didactic atunci cand treci pe langa el si te prinde cu tigara-n gura. Dar iata ca ne-a raspuns si Flory. Ea zice asa: Manualul de masaj erotic este mai practic decat orice alt manual deoarece el imbina placutul cu utilul. Una e sa faci un masaj dupa ureche si alta sa-l faci dupa manual. Asta ar insemna ridicarea nivelului profesional al invatamantului roamanesc peste nivelul penisului, unde se afla el acuma. Multumesc Flory, sper ca domnul ministru a fost pe felie si a luat notite. Hai, laikuri si prietenie la toata lumea care iubeste sportul, dar fara manuale.      

Comentarii
Episoade recente toate episoadele