22/mar Tetelu si ministrul Daea

Salut la Tetelejurnal. Bai nene, am vazut pe internet un filmulet cu ministrul agriculpluii, Petrica Daea. Mi-a stat ceasul de cate prostii a zis, sa moara Ciprian. Acest agronom cu fata de fermier obosit face o teorie a constipatiei despre niste combinatori mafioti care ii forteaza pe tarani sa le vanda terenurile pe doi lei, printr-o metoda unica in tara si in lume, brevetata la Radauti. Ia fiti atenti ce chestii zice domnu Daea. Te doare creierii, nu alta.

 

V-ati prins care-i manevra? La Radauti, pe suprafete intinse, dar nu foarte mari - cum dracu vine asta?!, combinatorii de terenuri are plantatii de plop, sa-mi tuf una. Copacii creste mari cat blocurile si, sa vezi minune, in loc de mere sau pere face decat umbra la terenurile din jur. Iar taranii, fara soare din cauza la plopi, nu poate sa creasca grau, porumb, oua sau lapte, si atunci isi vinde pamanturile gratis, sa scape de ele. Bai, esti nebun?  Domnu ministru Daea, eu am auzit ca combinatorii din Radauti are si ferme de girafe, care are gaturile asa de lungi incat ele face umbra la gaini, care gaini ofticate ca sta decat la umbra se sinucide si moare, iar taranii le vand pe doi lei sa scape de ele. Ca sa nu mai spun de avioanele care trec prin dreptul soarelui si face umbra la toata Romania, dar mai ales in creierii lui ministrul asta dement de la africultura, care printre altele vrea sa tunda 12 milioane de oi si sa faca 12 milioane de plapumi pentru saraci. Domnu Daea, mai bine ai tunde-o matale de la ministerul apiculturii, ca rade de noi pana si taranii din Bangladesh, cand aude ce prostii debitati. Va vede la televizor si poate le vine ideea sa cultive si ei plopi, ca sa stea la umbra, cu plua-n mana, ca taranii de la noi. Ia sa-l urmarim pe domnu Daea in sedinta de guvern.

 

Orice comentariu este degeaba, tara e condusa de dilii. Iata si intrebarea de cultura sexuala pentru Flory : care este cel mai potrivit loc de masaj erotic pentru tarani aflati la camp? Pentru mine, situatia este foarte clara, domnu Daea. Matale ai ajuns in guvern din doua motive. Unu, ca sa rada de PSD si curcile si doi, ca sa dai subventii pentru fermele de porci care si fiul lui Liviu Zdragmea are una cu 4000 de capete. Am ghicit? Dar iata si raspunsul lui Flory, pregatita ca intotdeauna sa ne surprinda. Cand taranul este la camp cel mai bun masaj erotic este la umbra plopului. Astfel, taranii daca nu pot face la umbra plopilor grau sau porumb, vor face masaj, care este mult mai placut, mai eficient si mai bun decat orice cereala. Bravo, Flory, ai ramas aceeasi perversa mica si obraznica care te cunosc. Hai, laikuri si prietenie la toata lumea!

Comentarii
Episoade recente toate episoadele